Voorwaarden meetservice

Afspraak wijzigen 

Mocht u verhinderd zijn, dan kunnen bestaande afspraken kosteloos wijzigen. Let op: Wij vragen u dit zsm te doen.

Vrijmaken ruimte (voorbereiding)

Om vertragingen & gevaren te voorkomen vragen wij u om de ruimte waarin de zonweringsproducten ingemeten dienen te worden vrij te maken van obstakels zodat de adviseur voldoende ruimte heeft om te werken.  Vrij van obstakels zoals planten, meubels etc.

Offerte accoderen 

U ontvangt na het inmeten een offerte met de opgemeten maten voor de door u aangegeven (gewenste) producten. Let op: controleer de offerte geheel op juistheid. U bent zelf verantwoordelijk voor controle van het aantal producten, type stof, stof kleur, opties etc. Eventuele fouten kunnen niet worden vergoed.

 

Meetadvies

Onze meetservice geeft advies met betrekking tot het meten van de juiste maten. Hierop geven wij garantie. Wij geven geen montageadvies. De meetservice is enkel bedoeld & verantwoordelijk voor het inmeten van de juiste maten in combinatie met de gewenste (door u gekozen) product(en). Let op: Onze inmeters zijn opgeleid om juist meetadvies te geven (geen montageadvies). U bent als klant zelf verantwoordelijk om in te schatten hoe er gemonteerd moet worden en of dit mogelijk is voor uw situatie. 


Lichtinval 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de hoeveelheid licht die langs uw producten komt. Wanneer u een verduisterend product besteld houdt dit in dat u een verduisterende stof krijgt. Er is dus een mogelijkheid dat er licht via de zijkanten, achterkant, onderkant en bovenkant komt.

 

Klachten

De klachtenafhandeling wordt gedaan door degene die bij u heeft ingemeten. De inmeter weet immers wat er is besproken. Mocht de inmeter geen oplossing voor u hebben, dan kunnen wij ook verder niks voor u betekenen.

Garantie 

Op de inmeetwerkzaamheden geven wij 100% garantie met in acht neming van de onderstaande verschillen. De maten kunnen altijd afwijken door de volgende redenen:

Let op: voor veiligheidsredenen trekken wij altijd 0.5 cm (5 mm) af van de breedte maat. Daarnaast worden de producten altijd geheel op maat gemaakt en kan bij productie de lengte 1 tot 3 mm afwijken.

 

Meldingsperiode

 

Mochten er afwijkingen zijn (product te klein of te groot) meld dit dan binnen 7 dagen na de levering van de raamdecoratie. Wacht dus niet te lang met de montage.