Voorwaarden meetservice

Afspraak wijzigen 

Mocht u verhinderd zijn, dan kunnen bestaande afspraken kosteloos wijzigen. Let op: Wij vragen u dit zsm te doen.

Vrijmaken ruimte (voorbereiding)

Om vertragingen & gevaren te voorkomen vragen wij u om de ruimte waarin de zonweringsproducten ingemeten dienen te worden vrij te maken van obstakels zodat de adviseur voldoende ruimte heeft om te werken.  Vrij van obstakels zoals planten, meubels etc.


Meten van maten door de inmeetservice


Wij zijn enkel verantwoordelijk voor het inmeten van de juiste maten in combinatie met de gewenste (door u gekozen) product(en). Let op: voor veiligheidsredenen trekken wij altijd 0.5 cm (5 mm) af van de breedte. Daarnaast worden de producten altijd geheel op maat gemaakt en kan bij productie de lengte 1 tot 3 mm afwijken door de manier van snijden/produceren. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuze van de gewenste kleur, montage, opties etc.

Offerte accoderen 

U ontvangt na het inmeten een offerte met de opgemeten maten voor de door u aangegeven (gewenste) producten. Let op: controleer de offerte geheel op juistheid. U bent zelf verantwoordelijk voor controle van het aantal producten, type stof, stof kleur, opties etc. Eventuele fouten kunnen niet worden vergoed.

 

Advies

Wij zijn enkel verantwoordelijk voor het inmeten van de juiste maten in combinatie met de gewenste (door u gekozen) product(en). Let op: wij zijn dus niet aansprakelijk voor zaken die u tijdens het inmeten met de inmeter bespreekt. Onze inmeters zijn opgeleid om juist advies te geven. U bent als klant zelf verantwoordelijk om in te schatten hoe er gemonteerd moet worden en of dit mogelijk is voor uw situatie. 


Lichtinval 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de hoeveelheid licht die langs uw producten komt. Wanneer u een verduisterend product besteld houdt dit in dat u een verduisterende stof krijgt. Er is dus een mogelijkheid dat er licht via de zijkanten, achterkant, onderkant en bovenkant komt.

 

Klachten

De klachtenafhandeling wordt gedaan door degene die bij u heeft ingemeten. De inmeter weet immers wat er is besproken. Mocht de inmeter geen oplossing voor u hebben, dan kunnen wij ook verder niks voor u betekenen.

Garantie 

Op de inmeetwerkzaamheden geven wij 100% garantie met in acht neming van de onderstaande verschillen. De maten kunnen altijd afwijken door de volgende redenen:

Let op: voor veiligheidsredenen trekken wij altijd 0.5 cm (5 mm) af van de breedte maat. Daarnaast worden de producten altijd geheel op maat gemaakt en kan bij productie de lengte 1 tot 3 mm afwijken.

 

Meldingsperiode

 

Mochten er afwijkingen zijn (product te klein of te groot) meld dit dan binnen 7 dagen na de levering van de raamdecoratie. Wacht dus niet te lang met de montage.

Hoe kunnen wij u helpen?
 
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Of maak gebruik van het contactformulier.
 

  Offerte Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

  Inmeetafspraak Vrijblijvende inmeetafspraak bij u thuis.
 

  Showroom afspraak Vrijblijvende showroomafspraak.
 

  Klantenservice Snel antwoord op al uw vragen: Hoe moet ik inmeten, levertijd, verschil verduisterend/transparant
 

  Chat Chat met ons, bereikbaar van 09:00 tot 17:00
 

  Contact Alle contact mogelijkheden op een rij. Gratis inmeetafspraak / Bel me terug / Zelf bellen / E-mailen