Beste kinderkamer rolgordijnen

Raamdecoratie is onmisbaar in een kinderkamer. Raamdecoratie: het woord zegt het al is een vorm van decoratie, het zorgt dus voor sfeer, maar daarnaast zorgt het ervoor dat licht wordt tegengehouden. In een slaapkamer is verduistering erg belangrijk. Het is fijn er `s avonds en `s ochtends geen licht binnenkomt, zodat je kind niet wakker wordt door het licht. Wat zijn nou de beste kinderkamer rolgordijnen voor een kinderkamer?

Geschikte raamdecoratie voor een kinderkamer

Er zijn verschillende opties. Iedere vorm van zonwering brengt voordelen met zich mee, maar welke vorm is nou het meest geschikt voor een kinderkamer? Het is handig om te kiezen voor rolgordijnen. Dit omdat deze simpel werken en goed verduisteren. Het voordeel is dat ze niet zoveel ruimte in beslag nemen en u een ruime keuze aan kleuren en opties heeft. Onze uni rolgordijnen zijn semi-transparant of verduisterend en beschikbaar in meer dan 280+ kleuren.

Voorbeelden leuke kinderkamer rolgordijnen

Wit rolgordijn kinderkamer  grijze rolgordijnen

 Neutrale kleuren als wit, grijs en beige staan altijd goed in een kinderkamer en is een duurzame aankoop.

Blauw rolgordijn kinderkamerroze rolgordijnen babykamer  rood rolgordijn

Kinderen zijn gek op kleuren, kies daarom zijn/haar lievelingskleur uit als rolgordijn.   

Top 7 Beste kinderkamer rolgordijnen:

Wij hebben verschillende kleuren verduisterende rolgordijnen die heel geschikt zijn voor op. Het is aan te raden om een kleur te kiezen die al voorkomt in de kamer, bijvoorbeeld dezelfde kleur als de muur of een dekbedovertrek. Vindt je het alsnog lastig om een keuze te maken? Kijk dan hieronder voor de top 5 meest populaire kleuren voor op een kinderkamer:

1. Wit verduisterend rolgordijn

contrarollend-rolgordijn

De meeste ouders kiezen toch veilig voor een wit rolgordijn. Dat is eigenlijk niet zo gek. Net zoals je kind verandert van leeftijd, verandert een kinderkamer mee. De smaak van kinderen varieërt vrij veel op jonge leeftijd. Wit is een neutrale kleur en goed te combineren met andere kleuren.

2. Roze verduisterend rolgordijn

verduisterend-rolgordijnWelk meisje droomt nou niet van een roze meisjeskamer? Dan misstaat een roze rolgordijn zeker niet. Of uw dochter nou 4 of 14 is, het blijft een populaire kleur onder meiden. Een lichtroze rolgordijn staat erg zoet en staat goed in combinatie met andere lichte (pastel)kleuren, een donkerroze of fuchsia rolgordijn staat weer erg vrolijk.

3. Blauw verduisterend rolgordijn

isolerend-rolgordijnDe nummer drie is niet zo verassend want voor jongens is blauw een favoriete kleur. Blauw is een tijdloze kleur en kan goed gecombineerd worden met wit en grijs. Wij raden aan om een felle kleur blauw te kiezen, dit staat erg stoer en vrolijk.

4. Grijs verduisterend rolgordijn

Dit blijft een populaire kleur voor interieurs, en is ook niet weg te denken bij kinderkamers. Grijs is een kleur die goed gecombineerd kan worden. Het is wel aan te raden om wat kleur te gebruiken in een kinderkamer, anders kan het wat saai ogen.

5. Rood verduisterende rolgordijn

Vrolijke stoer wat zowel in jongens- als meisjeskamers voorkomt! Als jou zoon van auto`s houdt, dan is het ideaal om zijn auto slaapkamer af te maken in een Ferrari rode kleur! Voor meiden is rood leuk als het gecombineerd wordt het wit of oranje.

6. Groen verduisterend rolgordijn

verduisterende rolgordijnenGroen is ook heel leuk voor zowel jongens als meisjeskamers. Meisjes houden van de frisse en vrolijke groene kleuren: appeltjes- en limegroen. Jongens van het vrolijke en stoere grasgroen (voor bij de voetbalkamer) en legergroen. Groen kan mooi staan met andere natuurlijke kleuren als beige, wit en bruin, maar ook met felle kleuren als oranje of blauw.

7. Beige verduisterend rolgordijn

Een beige rolgordijn voor op een kinderkamer klint saai, maar het is fijn te combineren verschillende tinten. Een beige rolgordijn is een duurzame keuze, en is ideaal voor een kamer die om de jaren wordt veranderd, beige misstaat namelijk nooit.

Stel hier jouw kinderkamer rolgordijn samen met jouw favoriete kleuren!

Eerst kijken welke kleur het beste in de kinderkamer past? Vraag dan gratis en vrijblijvend een sample bij ons aan!