Wat zijn de meest verkochte rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn tijdloos en blijven een populaire vorm van raamdecoratie. Rolgordijnen zijn erg praktisch, maar hebben ook een decoratieve functie. Raamdecoratie zorgt namelijk voor sfeer. U heeft een ruimte keuze aan kleuren. Zo is er voor iedere ruimte een geschikt gordijn te vinden, maar wat zijn nou de meest verkochte rolgordijnen? U kunt met een rolgordijn zelf bepalen hoeveel licht u in uw kamer wilt. Dit doet u door een keuze te maken tussen een verduisterende, lichtdoorlatende of transparante stof.

Meest verkochte rolgordijnen stoffen

Voor een slaapkamer bestaat het meest verkochte rolgordijn uit een verduisterende stof, het zorgt ervoor dat er geen licht door de stof komt en dat is beter voor uw nachtrust. Voor een woonkamer is een lichtdoorlatende rolgordijnstof het meest verkocht en dat heeft te maken met het licht die de stof doorlaat, u kunt niet door de stof heen kijken maar er komt toch voldoende licht binnen. Voor een werkkamer of keuken is het meest verkochte rolgordijn, één met een transparante stof. Er komt lekker veel licht binnen en u kunt nog naar buiten kijken.

Top 10 meest verkochte rolgordijnen

Twijfelt u wat voor rolgordijn voor u geschikt is? Hieronder vindt u de top 10 van de meest verkochte rolgordijnen van deze maand:

1. Rolgordijn Uni verduisterend Grijs/ Antraciet  **1563 keer besteld**

Antraciet is al jaren de kleur in interieurs en het is dan ook niet gek dat deze kleur rolgordijn het meest wordt verkocht. Antraciet is een warme kleur grijs en brengt veel sfeer met zich mee. Een verduisterend antraciet rolgordijn komt vooral vaak voor in slaapkamers, omdat mensen het prettig vinden als hun slaapkamer wordt verduisterd.

meest verkochte rolgordijnen verduisterend grijs

2. Transparant wit rolgordijn **1467 keer besteld**

Een wit transparant rolgordijn ziet u vaak in interieurs waar ook veel wit in voorkomt, bijvoorbeeld bij het Scandinavische of minimalistische interieur Het is tegenwoordig erg hip en modern om bijna alles wit, van de vloer tot de meubels en accessoires te hebben, een wit rolgordijn staat daar dan ook mooi bij. Een transparnt rolgordijn wordt het vaakst gehangen in een keuken of kantoor, omdat het in die ruimtes belangrijk is dat er wel voldoende licht binnenkomt.

wit transparant rolgordijnen

3. Rolgordijn Uni verduisterend Wit **1326 keer besteld**

Een wit verduisterd rolgordijn wordt ook vaak verkocht en dat is niet zo vreemd. Deze klassieker past bij bijna ieder interieur en wordt net als het verduisterende antraciete rolgordijn voornamelijk in slaapkamers gekozen. De witte kleur zorgt ervoor dat de slaapkamer rust uitstraalt en groter lijkt.

Wit verduisterend rolgordijn

4. Transparant crème rolgordijn **1304 keer besteld**

Een transparant crèmekleurig rolgordijn valt ook bij vele mensen in de smaak. Sommige mensen vinden wit iets te fris en kiezen vaak voor crème als ze een warmere uitstraling willen in een ruimte. Dit rolgordijn wordt vaak opgehangen in een woonkamer, omdat de stof nog veel licht doorlaat en het toch warmte met zich meebrengt.

transparant creme rolgordijn

5. Rolgordijn Uni semi-transparant wit **1154 keer besteld**

Zoekt u een wit rolgordijn dat de scherpte uit de zon haalt, maar toch licht binnen haalt en wel privacy biedt? Dan is een wit semi-transparant rolgordijn iets voor u. Dit rolgordijn wordt veel besteld en is vooral geschikt voor de woonkamer, mensen kunnen dan overdag en `s avonds niet naar binnen kijken zodat u voldoende privacy heeft.

wit semi transparant rolgordijn

6. Transparant beige rolgordijn **1039 keer besteld**

Beige is een lichte kleur bruin en geeft net een andere uitstraling dan wit en crème. Deze kleur rolgordijn geeft veel warmte en sfeer en kan het beste met andere natuurlijke kleuren gecombineerd worden, zoals in een landelijk intreieur.

Beige transparant rolgordijn

7. Transparant zwart rolgordijn **948 keer besteld**

Een transparant zwart rolgordijn is ideaal, hoewel het gordijn zwart is, houdt het toch in dat u er doorheen kunt kijken en er voldoende licht binnen komt. Een transparant zwart rolgordijn staat erg mooi in stoere of strakke interieurs en is erg mooi in een woonkamer of op een kantoor.

transparant zwart rolgordijn

8. Rolgordijn Uni verduisterend Zwart **Al 823 keer besteld**

Dat mensen van donker houden in hun slaapkamer dat is niets nieuws, een wit rolgordijn verduistert alleen niet minder dan een zwart verduisterend rolgordijn hoewel veel mensen dat denken. Zwart is een kleur die ook goed gecombineerd kan worden met andere kleuren, een nadeel van een zwart verduisterend rolgordijn is dat het warmte aantrekt in de zomer.

Zwart verduisterend rolgordijn meest verkocht

9. Rolgordijn Uni verduisterend off white **735 keer besteld**

De kleur off white is net iets crème-achtiger dan de kleur verduisterd wit. Sommige mensen die een raam in de woonkamer op het zuiden hebben kiezen toch voor een verduisterende stof met een lichte kleur zodat de kamer niet te warm wordt in de zomer en deze nog wel licht en ruim oogt.

off white verduisterend rolgordijn

10. Rolgordijn Uni verduisterend Beige **598 keer besteld**

Een beige rolgordijn kan goed gecombineerd worden met de kleuren bruin, wit, grijs of blauwe tinten. Een beige rolgordijn komt vaak voor in landelijke en romantische interieurs.

beige rolgordijn meest verkocht

U kunt bij ons gratis kleurstalen aanvragen om te kijken of deze populaire kleuren en stoffen ook bij uw interieur past.