Waar koop ik een wit rolgordijn?

Een wit rolgordijn is één van de meest verkochte raamdecoratie en dat is niet zo gek. Het lijkt simpel, standaard en saai, maar een rolgordijn in de kleur wit heeft u meer te bieden dan u denkt. Een rolgordijn is erg functioneel en werkt zeer eenvoudig, u bepaalt hoeveel licht er binnen komt en hoeveel privacy u heeft. De kleur wit past in vrijwel ieder interieur en zorgt met name in de zomer dat de warmte buiten blijft.

**Al een wit rolgordijn op maat vanaf € 52,80** 

U heeft al een wit rolgordijn op maat vanaf €52,80, dan heeft u een rolgordijn met een witte lichtdoorlatende stof met de maximale maten van 600 mm breed en 600 mm hoog. U krijgt er bevestigingsteunen bijgeleverd waarmee u het rolgordijn op de muur, het plafond of het kozijn te monteren en u kunt het rolgordijn bedienen met een kunststof ketting. Het rolgordijn, dat wordt afgewerkt met een luxe aluminium onderlat, wordt binnen 5 a 10 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd.

Wit verduisterend rolgordijn

Op rolgordijnenexpert kunt u een wit verduisterend rolgordijn vinden. In de slaapkamer wordt vaak voor een wit verduisterend rolgordijn gekozen, het is belangrijk voor de nachtrust dat u zo min mogelijk licht binnen laat. Veel mensen kiezen naast een verduisterend rolgordijn ook voor zijgeleiding zodat het doek langer mooi blijft en er zo veel mogelijk wordt verduisterd. Het aluminium u-profiel loopt langs het rolgordijn, zodat er aan de zijkanten geen licht binnen komt en u geniet van een goede nachtrust.

verduisterend wit rolgordijn kopen

Wit lichtdoorlatend rolgordijn

Heeft u liever nog wat licht in huis, maar wilt u wel van voldoende privacy genieten? Kies dan voor een wit lichtdoorlatend rolgordijn. U ziet deze stof vaak terugkomen in een woonkamer, omdat het rolgordijn overdag voldoende licht door laat en s` avonds zorgt voor privacy. Sommige mensen vinden een rolgordijn niet chique genoeg voor in de woonkamer, maar met een cassette of beklede onderlat zorgt u gemakkelijk voor een luxe uitstraling.

Lichtdoorlatend wit rolgordijn kopen

Wit transparant rolgordijn

U kunt ook kiezen voor een wit transparant rolgordijn, hiervoor wordt vaak gekozen voor een werkkamer of keuken. Het is fijn om wat privacy te hebben en de warmte buiten te laten, maar licht is ook erg belangrijk in deze ruimtes. Licht zorgt voor meer energie en positiviteit en daarnaast komt een interieur mooi tot haar recht in het licht.

Transparant wit rolgordijn kopen

Welke kleuren wittinten zijn er?

Mensen zeggen wit is wit, maar niets is minder waar. Er zijn heel veel verschillende kleuren wit. U heeft bij een verduisterend rolgordijn de keuze uit vier witte tinten. Verduisterend wit, een iets warmer wit, een witte crèmekleur en een witte kleur uit de urbancollectie. Bij semi-transparante rolgordijnen zijn er ook vier keuzes: twee wittinten en twee crèmekleuren. Voor een transparante witte kleur heeft u ook de keuze uit vier tinten, namelijk twee wittinten en twee witte crèmekleuren.

U kunt gratis kleurstalen aanvragen om te kijken welke kleur wit u het mooiste vindt. Als u ze vandaag voor 16.00 uur aanvraagt dan heeft u ze waarschijnlijk de volgende werkdag als in huis.

Wat zijn de voordelen van een wit rolgordijn?

Een rolgordijn in de kleur wit wordt dus het meest verkocht en u heeft de keuze uit verschillende stoffen en wittinten. Voor iedereen is er dus een wit rolgordijn te vinden en dat is maar goed ook want deze kleur brengt namelijk vele voordelen met zich mee:
• Wit weerkaatst zonlicht en houdt daarmee de warmte buitenshuis
• Een rolgordijn in een witte kleur oogt ruimtelijk en neemt niet veel ruimte is beslag
• Wit straalt rust uit
• De kleur wit is tijdloos en goed te combineren met andere kleuren en is daarom duurzaam
• Een wit rolgordijn is simpel en functioneel
• Een rolgordijn in het wit kost niet veel

aar koop ik een wit rolgordijn