Top 5 Rolgordijnen

Een top 5 van de beste Rolgordijnen in elke categorie. Of je nu opzoek bent naar zonwering voor in de slaapkamer of voor in de woonkamer. Voor elke soort kamer is er een optie!

Foto van transparante rolgordijnen in een industrieel interieur.

1. Transparante Rolgordijnen, ( Perfect voor in de zomer! ) 

Deze transparante zonwering op maat geven een mooie sfeer in uw huis. Wanneer de rolgordijnen dicht zijn kunt u genieten van uw privacy zonder in het donker te zitten, het licht wordt namelijk deels doorgelaten. Met de uitgebreide keuze in kleuren geeft u ook een persoonlijke tint aan bijvoorbeeld uw woonkamer of kantoor.

De rolgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Hierdoor kan je het product op een eenvoudige manier voor of tegen het raam ophangen.

Afstandsbediening van een elektrisch rolgordijn.

2. Elektrische rolgordijnen

Het elektrisch rolgordijn zorgt voor fantastisch comfort & bedieningsgemak. Het elektrisch rolgordijn wordt standaard geleverd met onze voordelige maar kwalitatieve Profit Line batterijmotor, batterijhouder, batterijen, oplader en handzender. De motor is niet zichtbaar. Deze is geplaatst binnen in de buis van het rolgordijn en lijkt dus op een regulier rolgordijn. Bij XL systemen (breder dan 2800mm en/of hoger dan 3000mm) wordt het rolgordijn voorzien van een 230v motor met handzender. Meer dan 200 keuzes stof kleur (doek kleur). 

Foto van rolgordijnen die op maat gemaakt zijn.

3. Rolgordijn op maat

Op maat gemaakte rolgordijnen passen altijd precies. De mooiste maar ook beste oplossing. De afwerking is mooier en de functie van het rolgordijn is beter (tegenhouden van licht). 

Het licht kan door de perfecte pasvorm niet langs de zijkanten, wat bij standaard rolgordijnen vaak het probleem is. 

Het mooie aan een rolgordijn op maat is dat ze zeer geschikt zijn voor grote ramen, zoals je die vaak vooraan een woning ziet. Hierbij voldoen standaard rolgordijnen vaak niet en is op maat de perfecte keuze. 

Rolgordijn met zijgeleiding in een slaapkamer.

4. Rolgordijn met zijgeleiding

– Op maat gemaakt tot 4 meter

– 100% verduisterende stof

– Met zijgeleiding (u-profielen)

– In luxe cassette

Rolgordijnen met zijgeleiding is de perfecte keuze voor in de slaapkamer. Door middel van de zijgeleiding is het namelijk mogelijk om een kamer 100% donker te krijgen. Wat bevorderlijk is voor de nachtrust! 

Zo kan je zelf beslissen wanneer je naar bed gaat en wanneer je opstaat, zonder wakker te worden van de zon! 

De rolgordijnen met zijgeleiding worden geleverd met een klik-en-klaar bevestigingssysteem (eenvoudig & snel monteren). 

Productfoto van een Duo rolgordijn.

5. Duo Rolgordijnen

Kwaliteit roljaloezieen (duo rolgordijn) van het merk Solux. U bepaalt zelf de mate van lichtinval en inkijk vanaf buiten. Perfecte dag & nacht combinatie, zelf bepalen hoeveel zonlicht er in je woning binnenkomt. Hierdoor ook zeer geschikt voor in de slaapkamer. 

Voorkom dat je geld verspilt aan dubbele gordijnen combinaties, met dit product regel je dit in een keer!.