Wat zijn de goedkoopste rolgordijnen op maat?

Maatwerk is tegenwoordig ongekend populair. Deze trend komt naar voren in alle woondecoraties en meubels, zo ook bij rolgordijnen. Van alle soorten rolgordijnen, worden rolgordijnen op maat veruit het meest verkocht. En dit snappen wij. Het brengt immers veel voordelen met zich mee. Toch zit er wel een prijskaartje aan maatwerk, het is duurder dan kant-en-klare rolgordijnen. Lees hier wat de goedkoopste rolgordijnen op maat zijn.

‘Maatwerk: het past precies, is geschikt voor elk raam en je kunt het zelf samenstellen naar jouw smaak.’

Zijn rolgordijnen op maat duur?

Maatwerk hoeft niet altijd duur te zijn. Onder binnen zonwering zijn rolgordijnen op maat de goedkoopste vorm. Ze zijn er in elke prijsklasse; je kunt het zo gek maken als je zelf wil. De prijzen van de rolgordijnen verschillen per uitvoering. Als je kiest voor veel extra opties dan zal de prijs logischerwijs hoger worden dan wanneer je voor basic opties kies. Lees hier meer over de gemiddelde prijzen van rolgordijnen.

Hoe maak je rolgordijnen op maat goedkoper?

  1. Ga voor een basic rolgordijn zonder luxe opties als een cassette of luxe stof.
  2. Ook bij een klein formaat tot 1.20 meter komt de prijs voordeliger uit. Dit heeft te maken met de hoeveelheid doek en het smallere systeem.
  3. Kies voor een rolgordijn met handmatige bediening. Elektrische rolgordijnen zijn een stuk duurder door de ingebouwde motor.
  4. Neem een kunststof ketting i.p.v. een metalen ketting.
  5. Geen extra opties maakt goedkoper: geen beklede onderlat en luxe accessoires.
  6. Bestel meerdere rolgordijnen tegelijk bij RolgordijnenExpert.nl. Meer bestellen = meer korting. Bekijk de stapelkorting-actie.

Begin hier met het samenstellen van jouw rolgordijn!

Maatwerk rolgordijnen gaan langer mee

Onthoud goed dat een maatwerk rolgordijn een duurzame keuze is. De rolgordijnen van Rolgordijnen Expert zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit. Je kunt het zien als een investering, want de producten gaan een stuk langer mee dan kant-en-klare rolgordijnen. Zelfs tot 200% (!) langer.

Doordat je het helemaal naar wens kan samenstellen, sluit het perfect aan om jouw interieur en smaak. Ook hierdoor kun je er een stuk langer van genieten en raak je er minder snel op uitgekeken. Tot slot blijft het product een langer mooi, omdat de maatwerk producten op de millimeter nauwkeurig passen in jouw raam.

Tip! Bestel gratis kleurstalen. Op deze manier voorkom je een miskoop en weet je zeker weet dat de stof perfect past in jouw interieur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *