Waar vind ik een mintgroen rolgordijn?

Mintgroen is een echte trendkleur die u op veel plaatsen terug ziet komen. Schoenen, tassen, sieraden zijn allemaal verkrijgbaar in deze mooie kleur, maar ook in interieurs is deze kleur populair. Je ziet veel witte of grijze interieurs gecombineerd met mintgroene accessoires, maar tegenwoordig bestaat er ook een mintgroen rolgordijn.

**Een mintgroen rolgordijn vanaf € 52,80 bij RolgordijnenExpert.NL**

Een mintgroen rolgordijn op maat bestelt u al vanaf €52,80, dan heeft u een standaard rolgordijn met een mintgroene lichtdoorlatende stof met de minimale maten van 600 mm breed en 600 mm hoog. Het rolgordijn wordt binnen 5 a 10 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd met onze eigen vervoerder. U krijgt bij de levering een luxe aluminium onderlat en bevestigingsteunen waarmee u het rolgordijn op de muur, het plafond of het kozijn te monteren, u kunt het rolgordijn bedienen met een kunststof ketting.

mintgroen rolgordijn

Verduisterend of transparant mintgroen rolgordijn

Op rolgordijnenexpert kunt u een mintgroen rolgordijn vinden. U kunt kiezen tussen een verduisterende of lichtdoorlatende stof. Een verduisterend mintgroen rolgordijn wordt vaak gebruikt in een slaapkamer. Mintgroen is op dit moment de kleur voor een babykamer, omdat het zowel leuk is voor jongens als meisjes. Een transparante stof wordt vaak gebruikt in een woonkamer en keuken. Mintgroen is een frisse vrolijke kleur en past bij verschillende woonstijlen.

Hoe bestel ik een mintgroen rolgordijn?

Als u een keuze heeft gemaakt wat voor soort stof u wilt, kunt u de bestelling plaatsen. Mocht u twijfelen dan kunt u altijd gratis kleurstalen aanvragen om te kijken hoe de kleur en stof er in het echt uitziet. Als u het heeft ontvangen kunt u verder bestellen:
1. Vul de kleurcode of de kleur van de stof die u wilt in de zoekbalk en vervolgens kunt u op de kleur klikken
2. U kunt nu een keuze maken uit de uitvoering: standaard, meest gekozen, smartfit of deluxe.
3. U vult de opties en maten in millimeters in en u kunt verder met afrekenen
4. U vult uw adresgegevens in en kiest voor de gewenste betaalmethode: PayPal, iDeal, vooraf overmaken of onder rembours
5. U krijgt een ontvangstbevestiging/factuur per mail gestuurd en als de betaling is ontvangen wordt uw bestelling doorgezet naar de afdeling productie
6. U krijgt twee dagen van tevoren te horen wanneer wij langskomen om te leveren en in welk tijdsvak. Op de dag zelf wordt u nog een half uurtje van tevoren gebeld door de chauffeur dat hij eraan komt.

Kleuren

Kleuren die bij mintgroen passen zijn andere pastelkleuren, zoals lichtroze of lila, wat leuk staat in een kinderkamer. Vaak ziet u mintgroen gecombineerd met natuurlijke kleuren als wit, bruin en grijs, de frisse kleur geeft namelijk letterlijk een frisse uitstraling. Felle kleuren staan niet mooi bij mintgroen, omdat dit kan vloeken en te druk kan overkomen in een ruimte.

Woonstijlen

In een sierlijk en romantisch interieur staat de kleur mintgroen mooi als het gecombineerd wordt met andere rustige zachte kleuren en sierlijke en kanten accenten. Mintgroen wordt vaak gebruikt in combinatie met steigerhout en daarom zie je deze kleur ook vaak terug in landelijke en industriële interieurs. Mintgroen maakt een industriële stijl toch wat frisser en minder saai.

mintgroen rolgordijn   mintgroen interieur

mintgroene kamer    mintgroene muur    mintgroene woonstijl