Verhuizen, wat doe je met je raamdecoratie?

Wanneer u gaat verhuizen en u pakt uw verhuisdozen in, dan denk u er misschien pas over na wat u eigenlijk met de hangende raamdecoratie gaat doen. Kunt u ze meenemen naar uw nieuwe woning? Dat zou namelijk een hoop geld schelen. Wellicht dat als het niet helemaal past, u het nog kunt laten vermaken. Wat u ook kunt doen is vragen aan de nieuwe bewoners of ze de raamdecoratie misschien over willen nemen. Dan bent u er vanaf en hoeven zij geen nieuwe zonwering aan te schaffen.

Goedkope raamdecoratie op maat vanaf € 52,80

Mocht u de raamdecoratie niet kunnen doorverkopen of gebruiken in uw nieuwe huis dan kunt u proberen om het te verkopen via marktplaats of iets dergelijks, wellicht levert het u nog wat op. Nieuwe raamdecoratie is namelijk niet goedkoop, als u een gehele woning moet voorzien van zonwering. Gelukkig zijn er verschillende soorten raamdecoratie in verschillende prijsklassen. Een relatief goedkope raamdecoratie zijn rolgordijnen. Rolgordijnen zijn simpel en werken ook eenvoudig. Ook heeft u een ruime keuze aan kleuren en opties. U heeft bij ons al op maat gemaakte rolgordijnen vanaf €52,50. Dit is inclusief gratis levering in Nederland, een luxe onderlat, een bedieningsketting en montagesteunen.

Soorten rolgordijnen

U heeft de keuze uit verschillende soorten stoffen: verduisterend, lichtdoorlatend, transparant en een duo-rolgordijnstof. Zoekt u raamdecoratie voor in de slaapkamer dan is een verduisterend rolgordijn populair. Een verduisterend rolgordijn is geschikt om de kamer goed te verduisteren. er komt geen licht naar binnen en dat is beter voor uw nachtrust. Zoekt u raamdecoratie voor een werkkamer of kantoor dan is het belangrijk dat de zon niet op uw beeldscherm schijnt. Voldoende daglicht is ook belangrijk, een transparant rolgordijn of duorolgordijn is dan ideaal. Voor een keuken is licht ook erg belangrijk en daarom ziet u daar ook vaak een transparant rolgordijn hangen. Voor de woonkamer is privacy vaak belangrijk daarom hangt daar vaak een lichtdoorlatend rolgordijn of duorolgordijn, omdat u overdag wel licht binnenkrijgt, maar `s avonds niet iedereen naar binnen kan kijken.

rolgordijnen-kantoorrolgordijnen-slaapkamer

Rolgordijnen op maat

Voor het mooiste effect kunt u het beste kiezen voor een rolgordijn op maat, dat ziet er goed uit en netjes afgewerkt uit en gaat langer mee. Als u een rolgordijn bij de bouwmarkt koop dan bent u zeker goedkoper uit, maar zo`n rolgordijn gaat vaak niet lang mee. Het doek wordt snel lelijk en de stof kan snel gaan rafelen, ook blijken de doeken minder stevig op de buis te zitten en wordt er niet gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Als u kijkt hoeveel een rolgordijn op maat kost dan bent u na een aantal jaren vaak al goedkoper uit, terwijl u dan een luxe product heeft hangen waar u twee jaar garantie op krijgt.

verhuizen-raamdecoratie