Hoe worden onze rolgordijnen geproduceerd?

Zonwering, zoals rolgordijnen of duo rolgordijnen, kan makkelijk en snel online worden besteld. U plaatst uw bestelling via internet en ontvangt gelijk een bevestigingsmail met daarin het bericht dat uw rolgordijnen nu worden geproduceerd en binnen vijf a tien werkdagen bij u wordt geleverd. Maar hoe worden rolgordijnen geproduceerd? Wie doet dat en hoe wordt het zo snel op maat gemaakt?

Hier zit een heel goed en betrouwbaar productieteam achter! Zij werken met z’n allen goed samen om mooie en kwalitatieve rolgordijnen en duo rolgordijnen voor u te produceren.

Productieteam rolgordijnen

Het productieteam is gevestigd en werkzaam bij Verano, deze Nederlandse fabriek staat in Best. Verano is het merk waar de rolgordijnen en duo rolgordijnen van gemaakt worden, er wordt gebruikt gemaakt van dezelfde materialen als Luxaflex.. Om de rolgordijnen en duo rolgordijnen op de juiste manier te produceren, zijn er veel handelingen en mensen nodig. Hieronder ziet u de bedrijfsfilm van onze fabriek.

Hoe wordt een rolgordijn gemaakt?

1. Uw bestelling wordt als er betaald is, doorgezet naar de orderafdeling, zij verwerken uw order en controleren of alle informatie is ingevuld. Mocht dit niet het geval zijn dan nemen wij nog contact met u op.
2. Uw bestelling wordt doorgestuurd naar de afdeling productie, het doek wordt met een laser op maat gesneden. Wij hebben alle stoffen op voorraad liggen. mocht dit anders zijn dan zullen wij u hierover informeren.
3. Als het doek op maat is gemaakt, wordt de stof op buis geplaatst en voorzien van extra plakrand om ervoor te zorgen dat het doek stevig op de buis vast zit.
4. De stof wordt voorzien van een onderlat.
5. Er wordt een bediening en cassette of zijsteunen op geplaatst.
6. Het rolgordijn wordt op de brug gecontroleerd of het naar behoren werkt.
7. Het rolgordijn wordt goed ingepakt en voorzien van al het montagemateriaal.

productie rolgordijn

Controle rolgordijn

Bij de productie wordt het rolgordijn of duo rolgordijn dus uitvoerigControle rolgordijn getest,                                                 dit wordt gedaan middels een brug/lift. Hier wordt de montage nagebootst zoals u het thuis zou willen en hierbij wordt gekeken of alles werkt en kloppend is.                                                                                 Is het productieteam tevreden, dan worden de rolgordijnen of duo rolgordijnen ingepakt en gereed gemeld voor verzending.                       Zijn zij niet tevreden dan wordt er gekeken hoe het hersteld kan worden zodat het perfect werkt.

Kan mijn rolgordijn ook vermaakt worden?

Heeft u de bestelling ontvangen, maar heeft u verkeerd gemeten? Een rolgordijn of duo rolgordijn kan vermaakt worden op het moment dat het iets te lang of te breed geleverd is. U kunt met ons contact opnemen voor het vermaken en wij zullen de kosten voor u berekenen: de kosten bestaan uit transport-, materiaal- en arbeidskosten. Is het rolgordijn of duo rolgordijn te kort of te smal, dan is dit niet meer te vermaken en moet er een nieuw rolgordijn worden geproduceerd.