Rolgordijnen kleurstalen aanvragen

Wij hebben een breed assortiment aan stoffen, kleuren en designs. Voor iedereen is er een geschikt rolgordijn te vinden en dat kunt u gemakkelijk online bestellen. Sommige mensen durven het niet aan om online rolgordijnen te bestellen, omdat u de kleuren en stoffen niet in een fysieke winkel of showroom kunt bekijken. De kleur van een foto op internet kan ook afwijken van de daadwerkelijke kleur. Gelukkig heeft RolgordijneExpert.NL daar een handige oplossing voor, bij ons kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Kleurstalen aanvragen

Het aanvragen van rolgordijnen kleurstalen is erg makkelijk en snel.
1. U kiest een stof uit: verduisterend, transparant, lichtdoorlatend of een duorolgordijn-stof
2. U bepaalt de kleur(en) die u wilt bekijken en u vinkt per kleurnummer aan dat u het wilt ontvangen
3. Als u de kleurnummers (maximaal 10) heeft aangevinkt, vult u uw adresgegevens in
4. U kunt opmerkingen en vragen doorgeven via het opmerkingen vak
5. Als u de stalen voor 16.00 uur aanvraagt worden de stalen (mits op voorraad) dezelfde werkdagen nog naar u opgestuurd via de post, u heeft de stalen vaak al de volgende werkdag in huis.

rolgordijnen kleurstalen

Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk om goed te weten welke kleuren rolgordijnen er in uw interieur passen.

Welke kleur rolgordijn past bij mijn interieur?

Het is aan te raden om een kleur te kiezen die al voorkomt in uw interieur want dat zorgt voor één geheel en dat geeft een rustige uitstraling. Heeft u bijvoorbeeld een minimalistisch of Scandinavisch interieur dan heeft u veel witte tinten in huis en dan maakt een wit rolgordijn de ruimte helemaal af. Heeft u een modern interieur met veel zwarte, witte en gekleurde tinten dan kunt u kiezen voor zwart, wit of fel gekleurd rolgordijn die ook voorkomt in de ruimte. Voor een industriële stijl kunt u kiezen voor een antraciet of grijs rolgordijn en voor een landelijke sfeer zijn lichte kleuren als wit, beige en lichtblauw mooi.

Scandinavisch interieur

In een scandinavisch interieur komt veel wit voor, een wit rolgordijn zorgt voor een mooi geheel