rolgordijnen dakraam

Stoere rolgordijnen in een jongenskamer

Welke kleine jongen wenst er nou geen stoere auto- of ridderkamer? Een mooi groen of blauw behang mag dan natuurlijk niet ontbreken. Om het helemaal af te maken worden de juiste accessoires toegevoegd waardoor uw zoontje zijn geluk niet op kan en zich kan wanen in zijn eigen fantasiewereldje. Er zijn echter onderdelen in een slaapkamer die vaak over het hoofd worden gezien, zoals zonwering en dat terwijl een rolgordijn wel voor veel sfeer kan zorgen.

Stoere rolgordijnen

Waarschijnlijk heeft elke vader en moeder van een oudere zoon het wel eens meegemaakt; een renovatie van babykamer naar een stoere jongenskamer. Er komt een tijd dat uw zoontje niet meer in zijn ledikantje past. Wanneer dat moment is aangebroken kiezen veel ouders ervoor om de slaapkamer weer eens een opknapbeurt te geven. Let bij het inrichten van een stoere jongenskamer niet alleen op de juiste kleuren, meubels en accessoires. Denk ook aan praktische zaken, zoals zonwering en verduistering.

Stoere rolgordijnen jongenskamer

Een blauw of grijs rolgordijn staat erg mooi in deze stoere ridder jongenskamer

Voorbeelden rolgordijnen jongenskamer

Een donkere en koele slaapkamer is essentieel voor een goede nachtrust van uw kleine knaap en rolgordijnen mogen dan ook niet ontbreken. De meeste ouders kiezen voor een verduisterend rolgordijn zodat er geen licht en zon doorkomt. De mogelijkheden bij rolgordijnenexpert zijn enorm. U heeft de keus uit wel 280 verschillende kleuren en prints waardoor u altijd het juiste rolgordijn kunt kiezen die perfect aansluit bij de rest van de kamer.
rolgordijnen jongenskamer
stoere rolgordijnen

Meest verkochte kleuren rolgordijnen jongenskamer

Kortom, heeft u van uw zoontje de opdracht gekregen om van zijn Jip en Janneke kamer een stoere ridderkamer te maken? Of is hij al net zo gek op voetbal als zijn vader? Dan kan de kleur van zijn favoriete club de uitkomst zijn. Heeft u geen idee welke kleur u moet kiezen, kijk dan hieronder naar de beste kleuren rolgordijnen voor een jongenskamer:

Top 5 meest verkochte kleuren rolgordijnen jongenskamer

1. Wit is een kleur die voor iedere ruimte geschikt is, omdat het een neutrale kleur is en goed te combineren is met andere kleuren. Een wit rolgordijn reflecteert daarnaast het zonlicht waardoor de warmte in de zomer wordt weerkaatst
2. Blauw is een echte stoere jongenskleur
en is een kleur die jongens mooi blijven vinden. Kies voor een felle of donkere kleur blauw als rolgordijn voor een stoer resultaat
3. Grijs is net als wit een neutrale kleur die goed te combineren is met andere kleuren. Een grijs rolgordijn staat vooral leuk bij een ridderkamer, maar staat ook heel goed bij een tienerkamer
4. Rood is een opvallende kleur die voor veel sfeer zorgt. Het is een kleur die vaak voorkomt in de voetbalwereld dus als uw zoon een voetbalfan is dan staat het rolgordijn vaak goed bij zijn posters
5. Groen is ook een stoere kleur en dan met name legergroen, deze kleur rolgordijn is ook erg populair onder tieners. Groen kunt u het beste combineren met een felle kleur anders kan het snel saai ogen.

Rolgordijn jongenskamer

Als u het bijvoorbeeld niet aandurft om een muur in deze kleur te verven dan kunt u ervoor kiezen om een rolgordijn in deze kleur te nemen. U kunt bij rolgordijnenexpert eenvoudig bestellen en dan krijgt u het rolgordijn tot de millimeter nauwkeurig geleverd. U kunt het zelf eenvoudig monteren door steunen op de muur of het plafond te monteren en daar klikt u het rolgordijn in.

Ideeën tiener jongenskamer

Heeft u genoeg inspiratie gedaan voor een rolgordijn voor een jongenskamer, maar wilt u ook andere ideeën op doen? Denk bijvoorbeeld eens aan stoere accessoires zoals een stalamp, gitaar of dierenschedel. Kijk hieronder dan eens voor leuke inspiratie:

Tip voor marketingadvies: Marketing voor makelaars