Herfstkleuren rolgordijnen: welke kleur kiest u?

De dagen worden weer korter en de herfst staat op het punt om te beginnen. Dit is de tijd om het thuis weer knus en gezellig te maken, bijvoorbeeld met herfstkleuren. Ieder seizoen is anders en het is leuk als u uw interieur aanpast op het seizoen, dit kan al met wat simpele accessoires in bepaalde kleuren. Denkt u bijvoorbeeld eens aan raamdecoratie in de kleur van het seizoen.

Voorbeelden herfstkleuren rolgordijnen

herfstkleuren rolgordijnenoranje rolgordijngroen rolgordijn   Bruin rolgordijnrood rolgordijn

Bruin, oranje, groen en rood zijn echte herfstkleuren.

Een verduisterend rolgordijn in de herfst

Het zou een beetje gek zijn om voor ieder seizoen andere raamdecoratie aan te schaffen, maar toch past er bij ieder seizoen een andere stof en kleur. U heeft qua stoffen de keuze uit: verduisterend, transparant en lichtdoorlatend. Het voordeel van een verduisterend rolgordijn is dat deze stof geen licht door laat en een isolerende werking heeft, ideaal voor op een slaapkamer dus of als u van plan bent om flink te stoken in een ruimte. Ook in de zomer is een verduisterend rolgordijn geschikt als de zon bijvoorbeeld de hele dag in een ruimte schijnt en daardoor de ruimte erg warm wordt.

Een transparant rolgordijn in de herfst

Een transparante stof is natuurlijk dunner en minder isolerend, maar laat ook veel licht door, dit is ideaal als u lekker veel licht in de kamer wilt. Zo`n rolgordijn is erg geschikt voor in de zomer, maar kan er ook voor zorgen dat er overdag in de herfst en winter toch nog licht binnenkomt. Een transparant rolgordijn wordt vaak in lichte ruimtes als de keuken en een werkkamer gehangen.

Een lichtdoorlatend rolgordijn in de herfst

Een lichtdoorlatend rolgordijn laat licht door, dit betekent dat de stof niet verduisterend is, maar ook niet transparant. De stof zit er dus tussenin en is ideaal om in ruimtes op te hangen waar u veel licht, maar ook privacy wilt, zoals de woonkamer. In de herfst is een lichtdoorlatend rolgordijn prettig, omdat het toch met de donkere dagen wat licht binnenlaat, ook heeft deze stof een betere isolerende werking dan een transparant rolgordijn.

Herfstkleuren rolgordijn

Top 5 populaire herfstkleuren

1. De kleur bruin is stijlvol en staat bekend om de warmte en sfeer die de kleur met zich meebrengt. Bruin kan gecombineerd worden met lichte tinten zoals wit, crème en beige, maar ook met fellere kleuren.
2. Kies voor de kleur oranje en geniet van de warme gloed die deze kleur in uw interieur brengt. Zowel in de herfst als in de lente of zomer brengt deze vrolijke kleur sfeer met zich mee.
3. Een andere herfstkleur is donkergroen. Donkergroen is een mooie. natuurlijke kleur die rust brengt in uw interieur. Deze kleur kan heel goed gecombineerd worden met natuurlijke kleuren, maar ook een felle kleur misstaat niet.
4. Wilt u zachtheid en rust in uw interieur? Kies van voor oker of karamel. Deze rustige, maar gedurfde kleuren zijn echte trendkleuren en kunnen gecombineerd worden met andere witte of bruine tinten.
5. Ten slotte is rood een vurige herfstkleur. Ook rood staat voor warmte en geeft uw kamer een warme en dynamische uitstraling.
Bij ons kunt u rolgordijnen met verschillende tinten herfstkleuren bestellen.

Herfstkleuren rolgordijnen