Teal rolgordijn: de trend van nu

Een echte kleurtrend op dit moment is de kleur teal. Dit is een diep groenblauwe kleur die verwijst naar de kleur van tropische oceanen. Teal is niet zozeer één kleur, maar is een noemer voor verschillende kleuren die een mix van diepblauw en diepgroen bevatten. De kleur teal kunt u op verschillende manieren in uw interieur terug laten komen. U kunt bijvoorbeeld uw accessoires in de kleur teal nemen voor een subtiel effect, wilt u het grootser aanpakken, dan kunt u een of meerdere muren schilderen. Vindt u dat te definitief, denk dan eens aan een teal rolgordijn.

Teal rolgordijn

De kleur teal brengt veel warmte en sfeer met zich mee, de kleur is dus ideaal voor een woonkamer of slaapkamer. Voor een woonkamer raden wij aan om een lichtdoorlatend teal rolgordijn te nemen zodat u overdag wat licht binnen krijgt, maar niet iedereen naar binnen kan kijken. Wij hebben twee blauwgroene rolgordijn die licht door laten, maar deze zijn niet echt geschikt voor op uw slaapkamer. De meeste mensen willen dan graag een verduisterend rolgordijn, maar gelukkig hebben wij ook één teal rolgordijn in een verduisterende stof.

Teal

 Teal in uw interieur

Teal is een mix van meerdere blauwe en groene tinten en is goed te combineren met andere kleuren en natuurlijke materialen zoals wol of hout. Teal is een aanwezige kleur, maar in combinatie met de juiste kleuren en materialen zal de kleur de ruimte niet overheersen. Teal staat mooi bij een industrieel interieur, omdat het warmte met zich meebrengt, maar ook leuk bij een landelijk interieur als u het combineert met lichte tinten. Kleuren die goed gecombineerd kunnen worden met teal zijn naast lichte kleuren, bruintinten, roze tinten, okergeel, smaragd, blauwtinten of mintgroen.

Teal interieur

Hoe bestel ik een teal rolgordijn?

1. Bepaal de soort stof: verduisterend of lichtdoorlatend
2. Vraag de gratis sample aan zodat u de stof in het echt kunt bekijken
3. Meet de maten op en gebruik onze inmeethandleiding
4. Vul de gekozen kleurcode in op de site en kies welk type rolgordijn u wilt
5. Vul de maten in millimeters in
6. Kies de opties
7. U krijgt de prijs nu te zien en u kunt verder gaan met uw adresgegevens in te vullen en dan kiest u voor de gewenste betaalmethode en dan plaatst u de order
8. Uw bestelling wordt binnen vijf a tien werkdagen in huis geleverd
Teal rolgordijn