transparante rolgordijnen

Top 10 transparante rolgordijnen

Wil jij graag meer licht binnenlaten met transparante rolgordijnen? Dit type stof laat het meeste licht door en je kunt er bovendien doorheen kijken. Het is een slimme manier om eenvoudig meer sfeer toe te voegen aan jouw interieur en het huis optisch groter te maken. Deze rolgordijnen worden het vaakst opgehangen in woonkamers, keukens of op kantoor. Lees snel verder wat de top 10 meest populaire transparante rolgordijnen zijn.

1). Transparante witte rolgordijnen

smart rolgordijnen

Wit is een rolgordijn kleur die altijd al veel besteld wordt. Het is een tijdloze kleur en je raakt er niet snel op uitgekeken. De witte rolgordijnen maken de kamer opgeruimd en helder.

Bovendien zeer eenvoudig te combineren met elke andere kleur. Het is dus een zeer veilige kleurkeuze. Bekijk hier het meest verkochte witte transparante rolgordijn. Wit staat erg mooi bij een Scandinavische interieur.

2). Rolgordijn transparant grijs

grijze gordijnen

Grijs heb je natuurlijk is allerlei verschillende tinten, van lichtgrijs tot antraciet. Dit grijze rolgordijn is onze meest verkochte grijstint.

Het is een relatief lichte kleur die erg goed te combineren is met andere kleuren.

3). Zwarte transparante rolgordijnen

Een transparant zwart rolgordijn staat erg mooi in stoer industrieel of modern interieur. De zwarte kleur weerkaatst iets minder licht, dus het lijkt binnen iets donkerder dan met een lichtkleurig rolgordijn.

Toch laten ook deze transparante rolgordijnen erg veel licht binnen en je kunt even goed door het doek heen kijken.

4). Crèmekleurig transparante rolgordijnen

Deze transparante crème rolgordijnen zijn mooi licht en fris van kleur. Ook heeft deze kleur iets cheques, het staat net wat luxer dan gewoon wit. Het is dan ook een goed alternatief als je witte rolgordijnen net iets té helder vindt.

Crème is een iets warmere kleur en zorgt voor rust en ruimte. Het is erg gemakkelijk te combineren met andere kleuren.

5). Rolgordijn transparant antraciet

transparant rolgordijn antraciet

Antraciet is een warme kleur grijs en brengt veel sfeer met zich mee. Deze rolgordijnen staan uitstekend bij een industrieel interieur, evenals zwarte rolgordijnen.

Antraciet is een soort vintage versie van zwart, wat de kleur net wat speelser maakt. Bekijk hier ons antraciet transparante rolgordijn.

6). Transparant rolgordijn blauw

transparant rolgordijn blauw

Al jarenlang kiezen ook veel mensen voor de verfrissende kleur blauw als rolgordijn. Deze populaire kleur geeft een ruimte rust en ontspanning.

Het is een natuurlijke kleur en daarom tijdloos en erg geliefd, Fris je neutrale interieur op met een mooi blauw transparant rolgordijn.

7). Transparant rolgordijn beige

transparant rolgordijn beige

Deze lichte kleur bruin is een rustige neutrale kleur. Beige straalt warmte uit en zorgt voor een sfeervolle ruimte.

Beige rolgordijnen komen het best uit als ze met andere natuurlijke kleuren worden gecombineerd. Een beige rolgordijn komt vaak voor in landelijke en romantische interieurs.

8). Donkergrijs rolgordijn met transparante stof

transparant grijs rolgordijn

Grijs is een neutrale tint waarmee je goed kunt combineren. Denk aan verschillende natuurtinten zoals mokka, beige of taupe.

Donkergrijze transparante rolgordijnen zijn wat stoerder dan lichtgrijze rolgordijnen. Het past bij een industrieel interieur, maar ook bij een moderne stijl.

9). Taupe rolgordijn met transparante stof

transparant rolgordijn taupe

Dit taupe rolgordijn heeft een natuurlijke, tijdloze kleur tussen grijs en bruin in.

Kies je voor een lichte taupe kleur zet er dan donkere kleuren naast. Zo ontstaat een mooi contrast en komt de neutrale kleur van het taupe beter tot zijn recht. Zachte pastelkleuren kunnen met taupe erg stijlvol zijn.

10). Wit rolgordijn met transparante stof

transparant rolgordijn wit

Het bijzondere van dit witte transparante rolgordijn in de top 10 is de unieke geweven stof. De stof heeft een mooi profiel doordat er gemengde draden zijn gebruikt.

Je ziet de verschillende draden mooi lopen door het rolgordijndoek, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Kleuradvies: welke kleur moet ik kiezen?

  1. Als de woonkamer wat klein en donker is, raden we je aan om wat lichte kleuren te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan lichtgrijs, beige of wit. Zo kan de kamer optisch wat groter worden.
  2. Heb je een grote en lichte kamer? Dan kan je natuurlijk wat warme en donkere tinten gebruiken om het extra sfeervol te maken. Donkergrijs, antraciet, zwart of een andere warme kleur als donkerrood zouden hier goed bij passen.
  3. Heb je veel wit in jouw woning en wil je wat kleur toevoegen? Maak het wat bonter en ga voor een kleurrijk rolgordijn: blauw, turquoise, bruin of paars rolgordijn.

Gratis kleurstalen aanvragen

Met de ruime kleurencollectie op RolgordijnenExpert.nl is er altijd een mooie kleur die goed past in jouw interieur. Twijfel je nog over een kleur? Vraag gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan. Zo kun je thuis bekijken welke kleur het beste past binnen jouw interieur.

kleurstalen bestellen rolgordijn