Trending, roze raamdecoratie

Roze rolgordijnen horen niet meer alleen in meisjeskamers, maar kunnen ook perfect in een woonkamer. Bij een scandinavische lichte stijl, maar ook om een stoer, industrieel interieur wat te verzachten. Het is immers een hele vrolijke en frisse kleur. Roze heeft bovendien een kalmerend effect op veel mensen. En dat is wat we van ons thuis verlangen: Een plek waar je tot rust kunt komen. 

Roze rolgordijnen passen in ieder interieur

Van licht roze gordijnen tot donker roze gordijnen, er zijn veel verschillende tinten roze. Roze rolgordijnen passen daardoor dan ook bij iedere woonstijl. Zo staan oud roze gordijnen geweldig in een landelijk interieur. Ook in een hotel chique interieur komen oud roze rolgodijnen erg mooi tot hun recht. Je kunt kiezen voor een warme roze tint of juist een frisse vrolijk tint.

Roze rolgordijnen in de slaapkamer

Roze staat voor genegenheid en is daarmee perfect geschikt voor slaapkamer. In slaapkamers is het natuurlijk vooral belangrijk dat gordijnen goed kunnen verduisteren. Dan kun je natuurlijk kiezen voor verduisterende rolgordijnen in een mooie roze tint.

Met een 100% verduisterende stof kun je de kamer optimaal verduisterende door een u-profiel zijgeleiding mee te bestellen. Hierdoor worden de kieren aan de zijdes van de rolgrodijnen ook gedekt. Het doek van het rolgordijn glijdt door de zijgeleiding, waardoor het de slaapkamer maximaal verduisterd. Kies hierbij voor een cassette. Deze zorgt voor een mooie afwerking. Deze kun je helemaal op maat samenstellen.

Roze rolgordijnen in de woonkamer

Wanneer je terug komt van een lange werkdag zul je merken dat het heerlijk rustgevend is om thuis te komen in een huiskamer met roze accenten.dit kan bijvoorbeeld met roze rolgordijnen. Deze kleur heeft een rustgevende werking op de meeste mensen. Roze gordijnen hoeven ook helemaal niet ruttig over te komen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een donkere tint roze geeft dit juist een stoere uistraling.

In woonkamers kies je het best voor een doorschijnende stof. Deze geven overdag voldoende privacy zonder het daglicht volledig te blokkeren. De hele dag in het donker zitten vindt immers niemand prettig. Duo rolgrodijnen passen hier perfect bij. Met duo rolgrodijnen kun je de lichtinval en gewenste privacy helemaal zelf gehel gemakkelijk aanpassen. Dit geeft jou ‘s avonds meer privacy en overdag kan het licht nog gewoon door de gordijnen schijnen.