Houten jaloezie

Wat zijn de grootste voordelen van houten jaloezieën?

Houten jaloezieën zijn zeer functioneel en stijlvol. Er zijn veel redenen om voor dit type raambekleding te kiezen. In deze blog bespreken we de beste voordelen van houten jaloezieën.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Twijfel je nog of houten jaloezieën bij jouw interieur passen? Lees dan deze blog voor meer inspiratie.

Luxe uitstraling

Onze houten jaloezieën zijn niet alleen heel praktisch, maar hebben ook een luxe uitstraling. Past perfect in klassieke, moderne of landelijke interieurs. Laat je jaloezieën er geweldig uitzien met laddertape. Een speels effect ontstaat door te kiezen voor een ladderband in een kleur die contrasteert met de lamellen. Wilt u uw raamdecoratie tot rust brengen? Kies dan de kleur van de rolgordijnen en ladderband.

Om je ramen nog rijker te maken, combineer je jaloezieën met sfeervolle gordijnen. Op deze manier verbergt het de ruwe lijnen van het frame en geeft het de kamer een zachtere uitstraling. Gordijnen zijn het beste voor slaapkamers, maar scheidingswanden zijn vaak beter voor woonkamers.

Van hoge kwaliteit

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit zodat u lang kunt genieten van uw raamdecoratie. Dit wordt bereikt door te kiezen voor 100% personalisatie. Houten jaloezieën worden volledig op maat gemaakt, er zijn dus geen zaagbladen. Daarnaast zijn de lamellen afgewerkt met meerdere lagen UV- en krasvaste verf.

Veel kleuropties

Een groot voordeel van houten jaloezieën is het brede scala aan kleuren. Verkrijgbaar in verschillende tinten bruin die de look van echt hout aanvullen. Houd u het liever rustig? Kies dan voor een van de wittinten.

Breedte

De lamellen van onze houten jaloezieën zijn zeer stevig. Daarom kunt u houten jaloezieën tot 3 meter breed bestellen. Het beste als je grote ramen hebt.

Is uw raam nog breder dan wij kunnen bieden? Dan kunt u twee jaloezieën bestellen die het hele raam bedekken. Hiervoor raden wij aan om onze adviseurs in te schakelen. Zorg er dan voor dat ze netjes op elkaar aansluiten.

Lichtinval en privacy

Bij houten jaloezieën staan ​​overdag de lamellen open zodat je van veel licht kunt genieten. Door de lamellen te kantelen kijk je echter niet meer op de hele straat neer. Daarom zijn houten jaloezieën de perfecte raamdecoratie voor je woon- of slaapkamer. Hoe breder de lamellen, hoe meer licht er binnenkomt.

Moeite met kiezen op het scherm?

Vraag dan een gratis kleurstaal aan. Zo kun je verschillende tinten met elkaar vergelijken om te zien welke het beste bij jouw interieur past. Je ontvangt het dan binnen 2 werkdagen.