Wat zijn de top 3 meest populaire en trending kleuren voor inbetween gordijnen

Bij het selecteren van gordijnen voor een woonkamer is het essentieel om de bestaande inrichting van de kamer in overweging te nemen. Om het natuurlijke licht te maximaliseren, kan je het beste kiezen voor lichtere stoffen zoals katoenen of polyester gordijnen of laaghangende gordijnen voor een heldere ambiance.

Hoe kun je de juiste kleur gordijnen kiezen die past bij jou interieur?

Als je op zoek bent naar een opvallende look, dan kan je gedurfde gordijnen kiezen die passen bij de andere patronen en kleuren die al in de ruimte aanwezig zijn. Een opvallende kleur kan de gordijnen echt laten opvallen. Als je liever wilt dat de gordijnen minder opvallen, dan kan je dezelfde kleur kiezen als de muren van de kamer. Op die manier zullen ze naadloos in het interieur passen.

Waarom kiezen voor inbetween gordijnen op maat?

Inbetween gordijnen, ook wel inbetweens, zijn lichtdoorlatende gordijnen. Ze zijn een perfecte combinatie tussen vitrage en overgordijnen. De inbetween gordijnen laten licht door én zorgen voor voldoende privacy. Inbetween gordijnen zijn in verschillende kleuren, structuren, stofmelanges en patronen te verkrijgen.

Wat zijn de voordelen van inbetween gordijnen?

  • Past altijd precies: op maat
  • Prachtige lichtinval
  • Houdt fel zonlicht tegen
  • Mooie linnen-look
  • Geschikt voor grote ramen (tot 10 meter breed)
  • Makkelijk inmeten & monteren
  • Biedt voldoende privacy
  • Slijtvaste kleur

1. Witte inbetween gordijnen op maat gemaakt

De kleur wit zorgt voor rust. Witte inbetween gordijnen hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Wit is natuurlijk een vrij neutrale kleur en dat zorgt ervoor dat witte gordijnen in meerdere interieurs goed thuis passen. Met witte vitrage gordijnen maak je elke kamer een stuk lichter en krijgt de kamer een fris uiterlijk.

2. Beige inbetween gordijnen voor een rustige uitstraling

Wil jij ook dat gevoel in huis halen dat je ervaart als je een luxe hotel binnenloopt? Kies dan voor beige inbetween gordijnen. Beige is een neutrale kleur en geeft een rustige uitstraling. Beige is goed te combineren met warme kleuren en houttinten. We zien beige vooral veel terug komen in de bohemien woonstijl. Hier wordt vaak wit gebruikt als basis met daarop aardetinten zoals beige en bruin.

3. Zwarte inbetween gordijnen op maat

Zwarte gordijnen kunnen grote en hoge kamers gezellig doen lijken en visueel verkleinen. Zwarte inbetween gordijnen zijn een goede keuze voor kamers met donkere houtaccenten, donkere meubels of andere donkere accenten. Overigens is zwart een neutrale kleur, waardoor je deze gemakkelijk kunt combineren met andere felle, natuurlijke of neutrale kleuren.