transparante xl rolgordijnen

XL rolgordijnen: extra brede rolgordijnen

Ramen worden steeds groter en breder. Dat is de trend van tegenwoordig. De normale maten en stoffen zijn vaak niet geschikt voor deze ramen. Hiervoor moest er een oplossing komen, namelijk XL rolgordijnen. De XL rolgordijnen zijn speciaal gemaakt voor ramen met afmetingen tot 4 meter breed en hoog!

rolgordijn extra breed

 

Maximale afmetingen XL rolgordijnen

Heeft u twijfels over de afmetingen van uw raam en weet u niet zeker of u nou een normaal rolgordijn of een XL rolgordijn moet bestellen? De maten van de XL rolgordijnen zijn minimaal 2800 mm breed en minimaal 3000 mm hoog en de maten gaan tot maximaal 4 meter in de breedte en hoogte. Als u moeite of vragen heeft over het afmeten kunt u altijd bellen naar de klantenservice of gebruik maken van de gratis inmeetservice.

transparante xl rolgordijnen

 

Kwaliteit XL rolgordijnen

Veel mensen hebben hun twijfels over de kwaliteit van de XL rolgordijnen. Zijn ze wel stevig genoeg? XL rolgordijnen krijgen een extra stevige buis en daarom zal de buis niet snel doorbuigen, ondanks de grote breedte en hoogte. De rolgordijnen zijn te verkrijgen met standaard zijsteunen, een vierkante, luxe cassette of een ronde cassette. Ook worden de XL rolgordijnen standaard geleverd met een metalen ketting, de dikkere buizen en grotere steunen dan de normale rolgordijnen. Dit wordt dus ook op een andere manier gemonteerd, maar daarvoor hebben wij een handige montagehandleiding.

xl rolgordijnen

 

Stoffen XL rolgordijnen

Bij het kiezen van de stof moet u denken aan hoeveel licht wilt u dat er binnen komt. Als u bijna geen tot geen licht binnen wilt krijgen is het verstandiger om voor een verduisterende stof te gaan. Mogen er wel een paar zonnestraaltjes doorheen kunt u voor semi-transparant of zelfs transparant gaan. Hieronder ziet u de 3 opties:

 

Kleuren XL rolgordijnen

U heeft keuze uit maar liefst 280 verschillende kleuren! Natuurlijk begrijpen wij heel goed dat het super lastig is om uit elke kleur individueel te kiezen. Daarom hebben we de algemene kleuren op een rijtje gezet voor u, zo wordt het kiezen van een kleur iets gemakkelijker. Alles wat u hoeft de doen is klikken op de kleur van uw voorkeur en alle soorten van die kleurcategorie verschijnen op uw beeldscherm. We hebben de volgende kleuren voor u in huis:

 • Bruin
 • Wit
 • Crème
 • Beige
 • Zwart
 • Grijs
 • Antraciet
 • Lila
 • Paars
 • Groen
 • Rood
 • Blauw
 • Roze

Gratis kleurstalen

Hoe bestel je een XL rolgordijnen?

Het bestellen van XL rolgordijnen is precies hetzelfde principe als het bestellen van normale rolgordijnen. Het zijn maar een aantal simpele handelingen dei stap voor stap uitgelegd worden voor u, namelijk:

 1. U gaat naar onze website rolgordijnenexpert.nl
 2. Bovenaan naast de zoekbalk ziet u typen rolgordijnen staan.
 3. Helemaal onderaan bevond XL rolgordijnen zich, daar klikt u dan op.
 4. Nadat u dat heeft gedaan bevind u zich bij allerlei soorten XL rolgordijnen.
 5. Aan de linkerkant bevinden zich de kleuren. Ook kunt u kiezen voor verduisterend, vochtige ruimtes en brandveiligheid.
 6. Als u dit allemaal heeft gedaan kun u kiezen voor de kleur en soort die helemaal bij u past.
 7. Daarna komen er nog 3 korte vragen om het rol gordijn helemaal geschikt voor u te maken.
 8. En als laatste klikt u op afrekenen en vult u, uw gegevens en betaalwijze in.

Zo makkelijk kan het gaat! Voor meer vragen kunt altijd bellen naar 020-2613415.

Hoe monteer je een xl rolgordijn

Het monteren van een rolgordijn kunt u gemakkelijk zelf doen. Bij de bestelling krijgt u een montagehandleiding. In de handleiding staat geleidelijk en simpel stap voor stap voor u uitgelegd.