FAQ & advies    020-2613415    Actie = Tot 30% korting
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Gordijnen op maat

Gordijnen kopen? Met ringen of rails. Enkele plooi, dubbele plooi (vlinder plooi) of de populaire wave plooi. Dat kan zeer eenvoudig + voordelig via PAX Raamdecoratie. Op maat gemaakt tot maximaal 1000cm (10 meter) breed en 500cm hoog. Wij hebben een zeer ruim aanbod gordijnen: inbetween gordijnen, vitrages, velours gordijnen, overgordijnen, wavegordijnenblackout gordijnen & linnen gordijnen. Tijdelijk extra laag geprijsd en al vanaf € 4,95/m. Bekijk hier onze aanbiedingen.

maak uw gordijnen elektrisch
Faq

Wij hebben een mooie collectie gordijnen die geheel naar wens is samen te stellen. Kies niet alleen de afmetingen, maar ook de type stof, kleur van de stof, gewenst ophangsysteem: ringen of rails en diverse afwerkingsopties.

Je kunt bij een rails kiezen uit een enkele plooi of een dubbele plooi, ook wel vlinderplooi. De dubbele plooi wordt het meest gekozen. Bij deze plooi wordt meer stof gebruikt, wat zorgt voor een vollere en luxere uitstraling. Er wordt meer stof gebruikt dan bij een enkele plooi, ongeveer 2,5x de breedte van het systeem. Daarom is dit een iets duurdere optie dan een enkele plooi. Bij een enkele plooi wordt de minste stof gebruikt. De hoeveelheid stof die wordt gebruikt is ongeveer 2x de breedte van het systeem.

Ontdek ons brede aanbod gordijnen: vitrages, inbetween gordijnen, linnen gordijnen, overgordijnen, velours gordijnen, blackout gordijnen. De genoemde gordijnen staan van links naar recht gesorteerd van meest licht doorlatend tot maximaal verduisterend.

Kies voor witte of lichtgekleurde gordijnen. Donkere of felle kleuren hebben de meeste kans op verkleuring. Ook is de kans op verkleuring van polyester gordijnstof heel klein. Belangrijk is de stofkwaliteit. Goede stoffen zorgen voor een langere levensduur. Ga voor goede kwaliteit en geniet langer van een mooi product.

Bij de keuze voor rails (enkele of dubbele plooi) worden er altijd standaard verstelbare gordijnhaakjes bijgeleverd. Hiermee kunnen de gordijnen nog iets verstelt worden (hoger/lager).

De hoogte van de gordijnen kan iets veranderen door bijvoorbeeld het wassen van de gordijnen. Ook de luchtvochtigheid in huis heeft invloed op de hoogte van de gordijnen, ze kunnen iets krimpen en/of wat langer worden. Hoeveel cm is afhankelijk vab de stof en de situatie. Volg daarom altijd de meethandleiding voor het juiste advies.

Maatwerk gordijnen zijn geheel naar wens samen te stellen: kleur, maat, ophangmethode en plooiing. Zo worden ze perfect passend gemaakt voor jouw raam en interieur

Ja, inmeten is zeer eenvoudig. Wij hebben per product een meethandleiding welke exact aangeeft hoe in te meten. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem gerust even contact met ons op

Filters
Sort
display

 

Meetafspraak aan huis