SAMENWERKEN / PARTNER WORDEN

Wij ontvangen elke dag veel vragen over samenwerkingen, sponsoring, extra kortingen etc. Wil je met ons samenwerken? Hieronder vind je een korte uitleg over de mogelijkheden.

LEVERANCIERS 

Om ons assortiment aan te vullen en te optimaliseren zijn wij constant op zoek naar nieuwe merken en leveranciers. Wij werken hard om, in alle verschillende prijsklassen, een zo compleet mogelijk aanbod aan artikelen kunnen bieden. Ontbreekt jouw merk? Of bied jij artikelen aan die perfect in onze webshop passen? Neem dan vrijblijvend contact op via 06-58894984

INTERIEURSTYLIST / BINNENHUISARCHIRECTEN

Heb jij (veel) interieurklanten en wil je wat extra bijverdienen? Wordt partner en verkoop ons assortiment raamdecoratie met een speciale partnerkorting. Jij adviseert, meet in bij de klant en wij regelen de rest.

BLOG

Schrijf je geregeld nieuwe artikelen en zie je een link tussen rolgordijnenexpert.nl en jouw blog? Stuur dan een e-mail naar "marketing @ theshopfactory.nl"

LINKS/BLOG

Interesse in een vermelding op een van onze 15x winkels? Stuur dan een email "marketing @ theshopfactory.nl"

INSERTS

Dagelijks gaan er bij pax raamdecoratie heel veel pakketjes de deur uit en dat biedt kansen. Heb jij interesse om jouw flyer of tester aan deze pakketten toe te voegen en daarmee onze doelgroep rechtstreeks te benaderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de marketingafdeling 06-58894984