FAQ & advies    020-2613415    Actie = Tot 30% korting
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Verduisterend met zijprofiel

Op zoek naar een maximaal verduisterende rolgordijnen op maat? Rolgordijnen verduisterend met zijprofiel, ook wel zijgeleiding u-profielen zijn dé oplossing. Geen kieren langs de zijkanten. Ideaal in de slaapkamer. Op maat gemaakt met luxe cassette (zijgeleiding u-profielen). Eenvoudige montage. Online samenstellen naar wens. Kies uit 100+ kleuren verduisterende stof, systeemkleur, maten, afwerking. Rolgordijnen met zijgeleiding worden geleverd met een klik-en-klaar bevestigingssysteem. Optioneel: luxe elektrische bediening (batterij of netstroom).

Sorteren op
Tonen per pagina

Rolgordijn op maat luxe cassette vierkant - Verano

€ 38,46 € 30,77

Rolgordijn op maat luxe cassette rond - Verano

€ 38,46 € 30,77

Verduisterend rolgordijn zijgeleiding u-profiel blackout

€ 39,95 € 31,96

Rolgordijn op maat met zijgeleiding u-profielen

€ 39,95 € 31,96
verduisterend rolgordijn

Wat zijn verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding?

Rolgordijn op maat met zijgeleiding u-profielen zorgen voor optimale verduisterering. Het raam wordt volledig bedekt. Aan de binnenkant van deze u-profielen zitten borstels om het licht maximaal te beperken. Zeer luxe & mooie afwerking. Ideaal voor in de slaapkamer. 

Waarom kiezen voor rolgordijnen met u-profiel?

1) Door middel van de zijgeleiding is het mogelijk om een kamer 100% donker te krijgen. verduisterend rolgordijn u-profielJe slaapt hierdoor extra lekker en bepaalt zelf wanneer het weer licht wordt in je slaapkamer.


2) Hiernaast hebben de verduisterende gordijnen een isolerende werking. Houd warmte buiten in de zomer en juist binnen in de winter.


3) Bovendien zorgen verduisterende rolgordijnen voor maximale privacy.


4) Tot slot zijn de rolgordijnen met zijgeleiding zeer gemakkelijk te monteren met een klik-en-klaar bevestigingssysteem. Al met al zeer functioneel, eenvoudig en snel bevestigd.Wat zijn de voordelen van een verduisterend rolgordijn op maat met u-profiel? 

  • Maatwerk past altijd precies
  • Kies zelf de kleur die past bij jouw interieur
  • Bediening: elektrisch, veer of met ketting
  • Maximaal verduisterend
  • Geen kieren (zijkanten, boven & onder)
  • Eenvoudig en snel bevestigd: klik-en-klaar systeem
  • Luxe en mooie afwerking
  • De borstels beperken het licht maximaal
  • De u-profielen hebben dezelfde kleur als de cassette: wit, zwart of zilver
  • 100% samenstellen naar wens

Waar moet ik op letten bij het samenstellen van een rolgordijn?

1). Het belangrijkste is het meten van de juiste maat. Dit is gemakkelijk maar moet zorgvuldig gebeuren. Bekijk per product/type rolgordijn onderaan de pagina de "meethandleiding" die exact aangeeft waar op te letten, eventuele bijzonderheden en duidelijke meetinstructies. Mocht je er toch niet uitkomen? Neem dan even contact met ons op.

2). Kies een kleur die past bij jouw interieur en stijl. Vraag een gratis kleurstaal op om zeker te zijn van de juiste keuze.

3). Kies een passende stof. Afhankelijk van de lichtdichtheid laat een stof meer of minder licht door. Let dus goed op bij de keuze van de stof wat voor type het is: verduisterend, lichtdoorlatend of een semi-transparant stof. In het bestelproces dien je bovendien de optie 'zijgeleiding' toe te voegen.

gratis kleurstalen  zijgeleiding rolgordijn

Welk type stoffen zijn er?

Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in verschillende type stoffen. Op de onderstaande afbeeldingen wordt het verschil tussen de diverse transparanties. Je ziet duidelijk het verschil in de licht doorlatendheid. Voor optimale verduisterende kies je de verduisterende blackout stof in jouw u-profiel.

transparant rolgordijn

Transparant rolgordijn

lichtdoorlatend rolgordijn

Semi-transparant

verduisterend rolgordijn

Verduisterend rolgordijn

Van wit, roze, grijs tot circa 10 kleuren zwart. Bestel jouw gratis kleurstalen, zodat je zeker weet dat je de juiste stof hebt.

Hulp nodig met inmeten?

Een fantastisch mooi passend rolgordijn? Geen kieren en gaten? Kies dan voor maatwerk. Inmeten is eenvoudig en gemakkelijk om zelf te doen. Op alle productpagina's van onze rolgordijnen staan uitgebreide instructies (per type raam). Mocht je er toch niet helemaal uitkomen? Bel gerust of stuur een email naar ons team van raamdecoratie experts.

rolgordijn inmetenrolgordijn inmeten

Hoe monteer ik een verduisterend rolgordijn?

Installatie en montage van rolgordijnen is eenvoudig en snel. Het ophangsysteem is zo ontwikkeld dat je zelf het rolgordijn kunt monteren binnen 10 minuten. Bekijk onze montage-instructies op de productpagina van het desbetreffende rolgordijn. Bovendien worden alle rolgordijnen standaard met handleiding geleverd. Hierin staat stapsgewijs uitgelegd hoe het product geïnstalleerd kan worden.

Faq

Rolgordijn op maat met zijgeleiding u-profielen zorgen voor optimale verduisterering. Het raam wordt volledig bedekt, dus je hebt geen kieren. Aan de binnenkant van de u-profielen zitten borstels om het licht maximaal te beperken. Het u-frame is gemaakt van aluminium en zorgt voor een nette uitstraling.

De kleur van de u-profielen kun je zelf kiezen: wit, creme, grijs, antraciet, zwart, bruin of zilver.

De kleur van de achterkant verschilt per kleur/stof. De meeste rolgordijnen met u-profielen hebben aan de achterkant dezelfde kleur als de voorkant. In sommige gevallen is de achterkant wit of gemetaliseerd. Bekijk de specificaties van de gekozen stof.

Als je kiest voor een verduisterende stof met u-profielen, dan kies je voor de meest verduisterde rolgordijnen. In u-profielen zitten borstels die zoveel mogelijk licht tegen houden. Wanneer je kiest voor een semi-transparante stof, dan komt er licht door de stof heen, maar de lichtkieren van de zijkant worden verduisterd door de u-profielen.

Door middel van deze zijgeleiding is het mogelijk om een ruimte 100% donker te maken. U-profielen zijn ideaal voor de slaapkamer. Je slaapt extra lekker en bepaalt zelf wanneer het weer licht wordt. Ook kun je een rolgordijn met u-profielen ophangen in de woonkamer, keuken of kantoor om zonlicht tegen te houden en lichtkieren te vermijden.

Dit rolgordijn kan tot maximaal 400cm breed en 400cm hoog worden geproduceerd.

Ja, bepaal zelf de bedieningsmethode. Optioneel is de luxe elektrische bediening (motor op batterij of aangesloten aan netstroom).

Filters
Sort
display

 

Meetafspraak aan huis