Tot 30% extra korting op alle Rolgordijnen > Bekijk actie
FAQ & advies    020-2613415    Vrijblijvende offerte?
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Type stof

Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in verschillende type stoffen & meer dan 500 kleuren. Kies uit luxe stoffen, screenstoffen, brandveilige stoffen of duo-stoffen. Bepaal bovendien de gewenste transparantie: transparant, semi-transparant of verduisterende rolgordijnen. Van wit, roze, grijs tot circa 10 kleuren zwart. Bestel jouw gratis kleurstalen, zodat je zeker weet dat je de juiste kleur en stof hebt.

Verduisterend

Afbeelding voor categorie Verduisterend
Oude prijs Nu vanaf 

Semi-transparant

Afbeelding voor categorie Semi-transparant
Oude prijs Nu vanaf 

Transparant

Afbeelding voor categorie Transparant
Oude prijs Nu vanaf 

Duo rolgordijnen

Afbeelding voor categorie Duo rolgordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Luxe stoffen

Afbeelding voor categorie Luxe stoffen
Oude prijs Nu vanaf 

Screenstoffen

Afbeelding voor categorie Screenstoffen
Oude prijs Nu vanaf 

Brandvertragende stoffen

Afbeelding voor categorie Brandvertragende stoffen
Oude prijs Nu vanaf 
duo rolgordijnen

Welke verschillende rolgordijn-stoffen zijn er?

Stel jouw rolgordijn op maat samen bij de Rolgordijnen Expert en ontdek de veelzijdige stof-opties. Bepaal zelf het type stof: lichtdoorlatend rolgordijn (transparant of semi-transparant) of verduisterend rolgordijn. Hiernaast hebben wij speciale selecties gemaakt met brandvertragende stoffen, screenstoffen en luxe stoffen.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de stof?

1). Kies de passende transparantie. Afhankelijk van de lichtdichtheid laat een stof meer of minder licht door. Let dus goed op bij de keuze van de stof wat voor type het is: verduisterend, lichtdoorlatend of een semi-transparante stof.

2). Houd rekening met de ruimte waar jouw rolgordijn komt te hangen. Zo kun je in vochtige ruimtes kun je het best voor vochtwerende rolgordijnen gaan. Valt er veel licht op het raam? Neem dan een zon- en warmtewerend rolgordijn.

3). Kies een kleur die past bij jouw interieur.

Verduisterende rolgordijnen of lichtdoorlatende rolgordijnen?

Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in verschillende transparanties. Op de onderstaande afbeeldingen wordt het verschil tussen de diverse transparanties. Transparante rolgordijnen laten het meest licht door en verduisterende stof het minst, zoals je ziet op deze drie afbeeldingen:

transparant rolgordijn
lichtdoorlatend rolgordijn
verduisterende rolgordijnen

Hoe weet ik zeker of ik de juiste stof heb gekozen?

Twijfel je over een bepaalde kleur? Bij Rolgordijnen Expert kun je gratis kleurstalen bestellen. Als je voordat je bestelt eerst de stof thuis wilt bekijken, kun je gratis kleurstalen aanvragen. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste kleur en stof hebt die het best past bij jouw inrichting.

Wanneer kies je voor een rolgordijn met screenstof?

Onze screendoek rolgordijnen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de buitenzonwering screens. screen rolgordijnDe doeken zijn niet alleen zon- en warmtewerend, maar ook brandvertragend, isolerend en van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien vocht- en schimmelwerend en eenvoudig te reinigen. Ze zijn de perfecte oplossing voor raamsituaties die veel zonlicht te verduren krijgen.

  • Ideaal in badkamer of keuken: vocht- en schimmelwerend
  • Ramen op de zonkant: zon- en warmtewerend
  • Brandvertragende werking: zeer geschikt voor bedrijfsruimtes en gemeubileerde huurwoningen


Filters
Sort
display

 

Meetafspraak aan huis