Cyber Monday Week t/m 05/12 = Meer bestellen = Meer korting tot 50%
FAQ & advies    020-2613415    Cyber Monday Week
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Kinderkamer rolgordijnen

Ontdek onze selectie met de beste aanbiedingen voor kinderkamers. Wij maken jouw rolgordijn op maat voor de prijs van een kant-en-klaar rolgordijn. De kinderkamer rolgordijnen zijn semi-transparant of verduisterend en beschikbaar in meer dan 300+ mooie en vrolijke kleuren. Een kinderkamer rolgordijn wordt op maat geleverd met een eenvoudig bevestigingssysteem. Kies voor prijsgroep 0-1 voor de laagste prijscategorie stoffen.

Filter by:

Clear All
Close
 • Beige
 • Blauw
 • Bruin
 • Creme
 • Geel
 • Grijs
 • Groen
 • Oranje
 • Paars
 • Rood
 • Roze
 • Taupe
 • Wit
 • Zwartkeurmerk webwinkel raamdecoratie

Sorteren op
Tonen per pagina

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Lichtblauw pastel Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Paars luxe Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Zwart luxe Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Off White / Wit Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Donkerturquoise Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Donkerblauw Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Wit Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Bruin bordeaux Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Bruinrood Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Bruin espresso Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Creme beige Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Beige ouderwets geel Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Roze licht macaron Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Zeeblauw Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Geelbeige Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Taupe olijf Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Donkergroen luxe Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Gebroken wit Verduisterend

€ 48,75 € 34,12
kinderkamer rolgordijn

Wat zijn de beste rolgordijnen voor kinderkamers?

Op zoek naar nieuwe rolgordijnen voor de kinderkamer? Verduisterende rolgordijnen zijn het meest gekozen voor de slaapkamer en tevens kinderkamer. Indien het meer een speelruimte betreft kan een semi transparant of transparant gordijn voldoende zijn. Als het lekker donker is in de kinderslaapkamer, kan jouw kindje zowel overdag als in de nacht heerlijk slapen. Verduisterende rolgordijnen hebben ook een isolerend effect waardoor jouw zoon of dochter minder last heeft van de geluiden van buiten en van de kou / warmte.

De voordelen van op maat rolgordijnen

 • Past altijd precies
 • Kies zelf de kleur die past bij jouw interieur
 • Bepaal je zelf de lichtinval: verduisterend, lichtdoorlatend, semi-transparant
 • Bediening: elektrisch, veer of met ketting
 • Kies voor standaard of luxe afwerking (o.a. cassette)
 • 100% samenstellen naar wens

Welke rolgordijnen kleuren zijn populair in kinderkamers?

Rolgordijnen zijn te verkrijgen in alle kleuren. Ook heb je rolgordijnen met een mooie print voor een speels effect. Wat zijn populaire kleuren voor rolgordijnen kinderkamer? Roze, blauw, oranje, groen of geel komen veel voor in kinderkamers. Bedenk samen met jouw zoon of dochter een leuk thema voor de slaapkamer en pas hier de veelzijdige rolgordijnen op aan. 

rolgordijn kinderkamer

Hoe verduister je een kinderkamer maximaal?

Verduisterende rolgordijnen zijn het meest gekozen voor de slaapkamer en tevens voor kinderkamers. Je kunt de nachtrust van jouw kind(eren) verbeteren door een verduisterend rolgordijn. Het doek heeft een speciale coating, waardoor de stof zelf geen licht doorlaat. De coating zit aan de achterzijde en is doorzichtig. Hierdoor zijn beide kanten van het doek zijn dus dezelfde kleur. Hoe voorkom je lichtkieren langs het doek?

Bijkomend voordeel: de isolerende werking. Hierdoor heeft jouw zoon of dochter minder last van de geluiden van buiten. Bovendien heeft de isolering ook voordelen betreft de temperatuur. In de zomer blijft het koeler bij gesloten rolgordijnen en in de winter wordt de warmte langer vastgehouden.

Tips & adviezen voor de kinderkamer / slaapkamer

Je kunt verduisterende rolgordijnen overdag ook dicht laten. Zo wordt het in de zomer niet zo warm in de kinderkamer en zo hoef je geen airco te gebruiken wat weer stroom bespaart. Mooie raamdecoratie voor een zachte prijs.

 • Laat rolgordijn in zomer ook overdag naar beneden, zodat het niet warm wordt
 • Zet het raam open voor ventilatie
 • Kies voor verduisterende stof (eventueel met zijgeleiding om het extra donker te maken)
 • Kies voor de kleur blauw (de beste kleur voor optimaal slapen)

LET OP: ook al onze verduisterende rolgordijnen kunnen gebruikt worden voor de kinderkamer & slaapkamer.

Hoe weet ik zeker of ik de juiste kleur en stof heb?

Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in verschillende type stoffen & meer dan 500 kleuren. In de kinderkamer is de kleur erg belangrijk. Wil je graag weten hoe kleuren er in het echt uit zien? Of wil je zien hoe de kwaliteit is van goede verduisterende rolgordijnen? Vraag dan een gratis kleurstaal aan. Deze kun je online bestellen van alle favoriete kleuren van jouw zoon of dochter. Wij bezorgen deze 100% gratis binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis. Meer advies nodig? Bel één van onze experts.

gratis kleurstalen bestellen

Faq

Verduisterende rolgordijnen zijn het meest gekozen voor de slaapkamer en tevens kinderkamer. Indien het meer een speelruimte betreft kan een semi transparant of transparant gordijn voldoende zijn.

Als het lekker donker is in de kinderslaapkamer, kan jouw kindje zowel overdag als in de nacht heerlijk slapen. Verduisterende rolgordijnen hebben ook een isolerend effect waardoor jouw zoon of dochter minder last heeft van de geluiden van buiten en van de kou en warmte.

Roze, blauw, oranje, groen, geel of lichtgrijs komen veel voor in kinderkamers. Rolgordijnen zijn te verkrijgen in alle kleuren, dus je kunt altijd gaan voor de lievelingskleur van jouw zoon/dochter. Ook heb je rolgordijnen met een mooie print voor een speels effect.

Voor optimale verduistering in de slaapkamer kun je het best kiezen voor verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding u-profielen. Deze rolgordijnen in luxe cassette worden met u-profielen geleverd. Aan de binnenkant van deze u-profielen zitten borstels om het licht maximaal te beperken.

Blackout rolgordijnen zijn 100% verduisterend en laten geen licht door. De rolgordijnstoffen zijn dan aan de achterkant voorzien van een speciale coating, die er voor zorgt dat er geen licht door de stof komt. Hierdoor is de achterkant meestal wit. De voorkant is de gekozen stof.

In de kinderkamer is de kleur erg belangrijk. Wil je graag weten hoe kleuren er in het echt uit zien? Of wil je zien hoe goed de kwaliteit is van verduisterende rolgordijnen? Vraag dan een gratis kleurstaal aan. Deze kun je online bestellen van alle favoriete kleuren van jouw zoon of dochter. Wij bezorgen deze gratis binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis. Meer advies nodig? Bel één van onze experts.

Filters
Sort
display

 

Meetafspraak aan huis