Tot 30% extra korting op alle Rolgordijnen > Bekijk actie
FAQ & advies    020-2613415    Vrijblijvende offerte?
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

showcase-image

Veel gestelde vragen

Waar is mijn order?

Je bent vast benieuwd waar je order is en wanneer deze wordt bezorgd. Je kunt jouw orderstatus gemakkelijk volgen via "mijn account". Log in via mijn account en bekijk de status van de order. Iedere klant ontvang automatisch inloggegevens zodat u zelf de status van uw order kan bekijken (let op: kijk ook in uw email spam-box).


Tijdens het productieproces van jouw order houden we je per mail op de hoogte van de status van je order. Zo weet je precies wanneer je order in productie is, wanneer de order verzonden is vanuit de fabriek en wanneer we verwachten dat je order bij de vervoerder is. Enkele dagen voor de bezorging ontvang je een e-mail en/of sms van de vervoerder met een leverdatum & tijd. 

Waarom is mijn order onvolledig?

Waarschijnlijk heb je een order met verschillende soorten/type raamdecoratie. Afhankelijk van het product kan de levertijd verschillen. Indien een product gereed is sturen wij deze direct toe om onze klanten snel mogelijk blij te maken.

Wat als ik verkeerd meet?

Verkeerd ingemeten? Gratis nieuw product. Wij bieden tijdelijk de gratis meetverzekering aan bij de meeste producten. Bekijk hier de voorwaarden van deze gratis meetverzekering (t.w.v. € 35,00).

Worden producten geleverd inclusief montagemateriaal?

Bij elke order die wij leveren ontvangt u standaard een montage-instructie en de benodigde montagematerialen voor het bevestigen van uw rolgordijnen. Het enige wat u nog nodig heeft is het juiste gereedschap. Voor montage instructies/hulp raadpleegt u de productpagina.

Kan ik ook achteraf betalen?

Betaal bij Rolgordijnenexpert hoe jij wilt betalen. Betaal met IDEAL via je eigen bank (alle banken) of betaal per creditcard, Paypal, Apple pay, overschrijving per bank (achteraf overmaken), Bancontact (Belgie), Belfius (Belgie) of via Klarna (Betaal in 3 delen). Lees hier meer over alle betaalopties ...


Kan ik de stoffen & kleuren eerst zien?

Rolgordijnen Expert heeft een gratis kleurstalenservice. Bestel gratis een kleurstaal (sample) van de gewenste kleuren/stoffen. Zo weet je precies hoe de stof voelt én past in het interieur. Gratis thuisbezorgd binnen 1-2 werkdagen. Bestel hier gratis kleurstalen.

showcase-image

Veel gestelde vragen

Wie is Rolgordijnen Expert?

Rolgordijnen Expert is een onderdeel van Pax Raamdecoratie. Het team bestaat uit experts met passie voor raamdecoratie producten. Op basis van onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij de missie om raamdecoratie betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Met meer dan 28 jaar product ervaring, een actieve klantenservice, online fotoservice en een team van adviseurs bieden wij kwaliteitsproducten aan tegen scherpe tarieven. Wij beheren diverse raamdecoratiewinkels (met standaard maten & maatwerk producten binnen & buitenzonwering):

 1. Rolgordijnenexpert.nl

 2. Plissegordijnenexpert.nl

 3. Jaloezieenexpert.nl

 4. Paxraamdecoratie.nl

Welke garantie krijg ik?

U krijgt bij Rolgordijnen Expert minimaal 2 tot 8 jaar fabrieksgarantie afhankelijk van het product. Het termijn staat vermeld in de specificaties van het product.

Andere en overige vragen?

Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Ook kun je ons bereiken via de chat, het klantenservicesysteem en de mail. Neem gerust contact op voor al uw mogelijke vragen:

 1. Type oplossingen

 2. Mogelijkheden per product

 3. Offertes

 4. Inmeethulp

 5. Productadvies

 6. Kleuradvies

 7. Bestellingen

 8. Andere vragen

Wij kunnen u het snelst en best helpen via ons klantenservicesysteem. Let op: vul alle velden volledig en juist in om u zo snel en volledig mogelijk te helpen.

Filters
Sort
display

 

Meetafspraak aan huis