Black Friday actie = Wegens succes verlengd = Korting tot 50%
FAQ & advies    020-2613415    Actie = Tot 40% korting
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Verduisterend

Verduisterende rolgordijnen zijn zeer populair voor de slaapkamer. Het zorgt voor goede verduistering, het creërt volledige privacy en je kunt de sfeer creëren die je wilt. Door de 300+ kleuren en stofpatronen in ons assortiment is er voor elk interieur de perfecte stof. Tip: voor maximale verduistering kun je het best een aluminium U-profiel als zijgeleiding mee te bestellen. Zo heb je 100% verduistering en geen kans op kieren. De raamdecoratie werkt hiernaast erg goed tegen de zon door de isolerende coating. Minder hitte in de zomer & beter warmte vasthouden in de winter.

Filter by:

Clear All
Close
 • Beige
 • Blauw
 • Bruin
 • Creme
 • Geel
 • Grijs
 • Groen
 • Paars
 • Rood
 • Roze
 • Taupe
 • Wit
 • Zwart


keurmerk webwinkel raamdecoratie

Sorteren op
Tonen per pagina

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Lichtblauw pastel Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Paars luxe Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Zwart luxe Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Off White / Wit Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Donkerturquoise Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Donkerblauw Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Wit Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Bruin bordeaux Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Bruinrood Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Bruin espresso Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Creme beige Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Beige ouderwets geel Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Roze licht macaron Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Zeeblauw Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Geelbeige Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Taupe olijf Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Donkergroen luxe Verduisterend

€ 48,75 € 39,00

Rolgordijn op maat Zijsteunen - Gebroken wit Verduisterend

€ 48,75 € 34,12
verduisterend rolgordijn

Waarom kiezen voor een verduisterend rolgordijn op maat?

Er zijn diverse redenen om tot de keuze voor een verduisterende gordijnen te komen. De belangrijkste reden is het minimaliseren van buitenlicht of zonlicht. Meest populair in slaapkamers en kinderkamers. Onze verduisterende gordijnen hebben tevens een isolerende werking. Houd warmte buiten in de zomer en juist binnen in de winter. Bovendien zorgen verduisterende rolgordijnen voor maximale privacy.

De voordelen van verduisterende rolgordijnen

 • Past altijd precies
 • Dimout tot blackout stoffen
 • Kies zelf de kleur die past bij jouw interieur
 • Bediening: elektrisch, veer of met ketting
 • Geschikt voor alle type ramen: standaard, dakramen & kiep-kantel ramen.
 • Kies voor standaard of luxe afwerking (o.a. cassette)
 • 100% samenstellen naar wens

Tip voor 100% verduistering: zijgeleiding toevoegen

Bij rolgordijnen met zijgeleiding zijn er geen kieren aan de zijkant van het rolgordijn. Het raam wordt volledig bedekt. Dit zorgt voor maximale verduistering. Selecteer deze optie in het bestelproces.

verduisterend rolgordijn u-profiel

Waar moet ik op letten bij het samenstellen van een rolgordijn?

1). Het belangrijkste is het meten van de juiste maat. Dit is gemakkelijk maar moet zorgvuldig gebeuren. Bekijk per product/type rolgordijn onderaan de pagina de "meethandleiding" die exact aangeeft waar op te letten, eventuele bijzonderheden en duidelijke meetinstructies. Mocht je er toch niet uitkomen? Neem dan even contact met ons op.

2). Kies een kleur die past bij jouw interieur en stijl. Vraag een gratis kleurstaal op om zeker te zijn van de juiste keuze.

3). Kies een passende stof. Afhankelijk van de lichtdichtheid laat een stof meer of minder licht door. Let dus goed op bij de keuze van de stof wat voor type het is: verduisterend, lichtdoorlatend of een semi-transparant stof.

Wat is het verschil tussen verduisterend, transparant en semi-transparant?

Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in verschillende type stoffen. Op de onderstaande afbeeldingen wordt het verschil tussen de diverse transparanties. Je ziet duidelijk het verschil in de licht doordatendheid.

transparant rolgordijn

Transparant rolgordijn

lichtdoorlatend rolgordijn

Semi-transparant

verduisterend rolgordijn

Verduisterend rolgordijn

Van wit, roze, grijs tot circa 10 kleuren zwart. Bestel jouw gratis kleurstalen, zodat je zeker weet dat je de juiste stof hebt.

Hulp nodig met inmeten?

Een fantastisch mooi passend rolgordijn? Geen kieren en gaten? Kies dan voor maatwerk. Inmeten is eenvoudig en gemakkelijk om zelf te doen. Op alle productpagina's van onze rolgordijnen staan uitgebreide instructies (per type raam). Mocht je er toch niet helemaal uitkomen? Bel gerust of stuur een email naar ons team van raamdecoratie experts.

rolgordijn inmeten

Hoe monteer ik een verduisterend rolgordijn?

Installatie en montage van rolgordijnen is eenvoudig en snel. Het ophangsysteem is zo ontwikkeld dat je zelf het rolgordijn kunt monteren binnen 10 minuten. Bekijk onze montageinstructies op de productpagina van het desbetreffende rolgordijn. Bovendien worden alle rolgordijnen standaard met handleiding geleverd. Hierin staat stapsgewijs uitgelegd hoe het product geïnstalleerd kan worden.

Faq

De belangrijkste reden is het minimaliseren van buitenlicht of zonlicht. Onze verduisterende gordijnen hebben tevens een isolerende werking: ze houden warmte buiten in de zomer en juist binnen in de winter. Bovendien zorgt het voor maximale privacy.

Voor maximale verduistering kun je het best een aluminium U-profiel als zijgeleiding toevoegen aan het blackout rolgordijn. Zo heb je 100% verduistering en geen kans op kieren.

Verduisterende rolgordijnen zijn zeer populair voor de slaapkamer. Ook voor de badkamer zijn rolgordijnen met blackoutcoating een goede keuze, want de coating is waterbestendig. Uiteraard zijn de rolgordijnen ook in andere ruimtes geschikt waar je de lichtinval wil beperken.

Onder onze verduisterende rolgordijnen vallen zowel dimout als blackout stoffen. Dimout is zo'n 80-90% lichtdicht, blackout-stof houdt alle licht tegen. Toch kunnen er nog lichtkieren langs het rolgordijn ontstaan. Voeg zijgeleiding toe om kieren te minimaliseren

De blackout coating zit aan de raamkant van het rolgordijn. De stof heeft hierdoor een lichtdichtheid van 100%. De coating isoleert en weerkaatst zonlicht, waardoor warmte wordt buiten gehouden. De coating kan wit of doorzichtig zijn.

Filters
Sort
display

 

Meetafspraak aan huis