Tot 30% extra korting op alle Rolgordijnen > Bekijk actie
FAQ & advies    020-2613415    Vrijblijvende offerte?
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Gordijnen & inbetweens

Gordijnen online kopen? Wij hebben een brede collectie overgordijnen, inbetweens & vitrages exact op maat gemaakt. Kies de gewenste type stof (verduisterend, transparant of lichtdoorlatend), de kleur gordijnstof, de gewenste maten (tot 1000cm breed) en 500cm hoog. Kies enkele of dubbele plooi (of bij inbetweens een wave-plooi) & kies de ophangnmethode (rails of roede). Al vanaf 4,00 per meter stof.

Verduisterende gordijnen (100% lichtdicht)

Afbeelding voor categorie Verduisterende gordijnen (100% lichtdicht)
Oude prijs Nu vanaf 

Inbetween gordijnen

Afbeelding voor categorie Inbetween gordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Velours gordijnen

Afbeelding voor categorie Velours gordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Vitrage gordijnen (voile)

Afbeelding voor categorie Vitrage gordijnen (voile)
Oude prijs Nu vanaf 
Faq

Een blackout gordijn, ook wel een blackout overgordijn, heeft een dikke stof met een speciale lichtdichte coating (binnen in de stof of aan achterzijde). De stof heeft hierdoor een lichtdichtheid van 100%. De stof heeft bovendien een isolerende werking.

Een gordijn met ringen laat meer licht door bij de ringen en langs de bovenkant. Bij een rails wordt de bovenkant van het gordijn goed afgesloten. Onze inbetweens met rails worden standaard geleverd met verstelbare gordijnhaakjes.

Het komt veel voor dat overgordijnen gecombineerd worden met vitrages om ookoverdag de gewenste privacy te hebben. Vitrages hebben een lage transparantie waardoor ze je nét even wat meer privacy bieden overdag.

Onze overgordijnen zijn online geheel naar wens samen te stellen: kleur, maat, ophangmethode en plooiing. Zo worden ze perfect passend gemaakt voor jouw raam en interieur/situatie. Je kunt overgordijnen op maat eenvoudig inmeten aan de hand van de inmeethandleiding.

Inbetween gordijnen, ook wel inbetweens, zijn lichtdoorlatende gordijnen. Dit type gordijn zit qua stofdikte & lichtdoorlatendheid tussen vitrages en overgordijnen. De inbetween gordijnen laten wel licht door en zorgen voor meer privacy dan vitrages.

Overgordijnen werden voorheen als extra raamdecoratie gebruikt, die vóór andere raamdecoratie hingen, puur voor de sfeer (decoratie). Het type overgordijn heeft de volgende kenmerken: verduisteren, isoleren en sfeer creëren. Het is bovendien de meest verkochte soort gordijnen.

Wij hebben een mooie collectie gordijnen die geheel naar wens is samen te stellen. Kies niet alleen de afmetingen, maar ook de type stof, kleur van de stof, gewenst ophangsysteem: ringen of rails en diverse afwerkingsopties.

Je kunt bij een rails kiezen uit een enkele plooi of een dubbele plooi, ook wel vlinderplooi. De dubbele plooi wordt het meest gekozen. Bij deze plooi wordt meer stof gebruikt, wat zorgt voor een vollere en luxere uitstraling. Er wordt meer stof gebruikt dan bij een enkele plooi, ongeveer 2,5x de breedte van het systeem. Daarom is dit een iets duurdere optie dan een enkele plooi. Bij een enkele plooi wordt de minste stof gebruikt. De hoeveelheid stof die wordt gebruikt is ongeveer 2x de breedte van het systeem.

Inbetween gordijnen, ook wel inbetweens, zijn lichtdoorlatende gordijnen. Dit type gordijn zit qua stofdikte & lichtdoorlatendheid tussen vitrages en overgordijnen. De inbetween gordijnen laten wel licht door en zorgen voor meer privacy dan vitrages.

Bij de keuze voor rails (enkele of dubbele plooi) worden er altijd standaard verstelbare gordijnhaakjes bijgeleverd. Hiermee kunnen de gordijnen nog iets verstelt worden (hoger/lager).

Kies voor witte of lichtgekleurde gordijnen. Donkere of felle kleuren hebben de meeste kans op verkleuring. Ook is de kans op verkleuring van polyester gordijnstof heel klein. Belangrijk is de stofkwaliteit. Goede stoffen zorgen voor een langere levensduur. Ga voor goede kwaliteit en geniet langer van een mooi product.

Ontdek ons brede aanbod gordijnen: vitrages, inbetween gordijnen, linnen gordijnen, overgordijnen, velours gordijnen, blackout gordijnen. De genoemde gordijnen staan van links naar recht gesorteerd van meest licht doorlatend tot maximaal verduisterend.

Filters
Sort
display

 

Meetafspraak aan huis