Cyber Monday Week t/m 05/12 = Meer bestellen = Meer korting tot 50%
FAQ & advies    020-2613415    Cyber Monday Week
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Dakraam rolgordijnen

Op zoek naar raamdecoratie voor dakramen? Ontdek onze collectie dakraam rolgordijnen. Speciaal ontwikkeld voor de alle merken: Velux dakramen, Fakro, Keylite, Rooflite en Dakstra. Beschikbaar in de populairste verduisterende kleuren. Nette afwerking met luxe design en aluminium frame. Geen kieren & bovendien zeer eenvoudige montageBepaal eenvoudig de hoeveelheid lichtinval met handbediening. De perfecte en goedkope oplossing voor dakramen.

Sorteren op
Tonen per pagina

Dakraam Rolgordijn Wit

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Creme

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Beige

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Rood

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Blauw

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Bruin

€ 29,00 € 23,20
rolgordijn dakraam

Wat zijn dakraam rolgordijnen?

Onze selectie dakraam rolgordijnen is dé oplossing voor alle dakramen. Speciaal ontwikkeld voor dakramen van de merken: Velux, Fakro, Keylite, Rooflite en Dakstra. Kwaliteit rolgordijnen in aluminium frame met 100% verduisterende stof. Met deze rolgordijnen heb je geen kieren & optimale afwerking. Bepaal eenvoudig de hoeveelheid lichtinval, door het gordijn op elk punt moeiteloos vast te zetten.

Wat zijn de voor- en nadelen van dakraamrolgordijnen?

dakraam rolgordijnen
  • 100% verduisterende stof
  • Kindveilig (geen koord)
  • Nette afwerking met aluminium frame
  • Geen kieren dankzij zijgeleiding u-profielen
  • Zeer eenvoudige montage
  • Speciaal gemaakt voor dakramen
  • Alleen handbedienend, niet elektrisch
  • In 11 kleuren verkrijgbaar


Wat zijn de meest verkochte kleuren voor dakraam gordijnen?

Bekijk onze top 5 dakraam rolgordijnen:

1). Zwart dakraam rolgordijn
2). Wit dakraam rolgordijn
3). Creme dakraam rolgordijn
4). Grijs dakraam rolgordijn
5). Blauw dakraam rolgordijn

Hoe moet ik dakramen opmeten?

1) Zoek eerst het typeplaatje van jouw dakraam op. Dit zit in de meeste gevallen aan de zij- of bovenkant van het dakraam.

2) Bevestig het merk en het type dakraam.

3) Na het vinden van het juiste type, kun je de juiste selectie maken op de productpagina van jouw rolgordijn.

Zie hier een voorbeeld van een Velux dakraam:

velux dakraam

Hoe kan ik dakraam rolgordijnen monteren?

Eenvoudig en snel monteren voor iedereen is ons uitgangspunt. Wij garenderen dat dit gedaan kan worden door iedereen. Gemiddelde installatietijd is onder 10 minuten. Gebruik de bijgeleverde handleiding voor hulp en/of bekijk de montagevideo of online handleiding (met stappenplan).

Faq

Onze selectie dakraamrolgordijnen is dé oplossing voor alle dakramen. Kwaliteit rolgordijnen in aluminium frame met 100% verduisterende stof. Met deze rolgordijnen heb je geen kieren & optimale afwerking.

Stap 1: Zoek eerst het typeplaatje van jouw dakraam op. Dit zit in de meeste gevallen aan de zij- of bovenkant van het dakraam. Stap 2: Bevestig het merk en het type dakraam. Stap 3: Na het vinden van het juiste type, kun je de juiste selectie maken op de productpagina van het rolgordijn.

Onze dakraam rolgordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor dakramen van alle merken: Velux, Fakro, Keylite, Rooflite, Dakstra.

Deze rolgordijnen kunnen van 30 cm tot en met 140 cm breed worden geproduceerd. De hoogte kan 40 cm tot en met 180 cm worden geproduceerd. Je kunt zelf natuurlijk tot de gewenste maat inkorten.

Ja, eenvoudig monteren voor iedereen is ons uitgangspunt. De gemiddelde installatietijd valt onder 10 minuten. Gebruik de bijgeleverde handleiding voor hulp of online handleiding (met stappenplan).

Het rolgordijn voor een dakraam wordt met een handgreepbediening geleverd. Je kunt zelf bepalen tot welke gewenste hoogte het rolgordijn komt te hangen.

Ja, onze rolgordijnem voor dakramen zijn verduisterend. De stof is 100% verduisterend (black-out). Dit geldt voor alle kleurenopties.

Filters
Sort
display

 

Meetafspraak aan huis