Tot 30% extra korting op alle Rolgordijnen > Bekijk actie
FAQ & advies    020-2613415    Vrijblijvende offerte?
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Voorwaarden meetafspraken

temp

Vrijmaken ruimte (voorbereiding)

Om vertragingen & gevaren te voorkomen vragen wij u om de ruimte waarin de zonweringsproducten ingemeten dienen te worden vrij te maken van obstakels zodat de adviseur voldoende ruimte heeft om te werken. Vrij van obstakels zoals planten, meubels etc.

Afspraak wijzigen

Mocht u verhinderd zijn, dan kunnen bestaande afspraken kosteloos wijzigen. Wij vragen u dit z.s.m. te doen. Neem hiervoor contact met ons op. Reageer op de ontvangen afspraakbevestiging of ga naar onze contactpagina.

Meten van maten door de inmeetservice

Wij zijn enkel verantwoordelijk voor het inmeten van de juiste maten in combinatie met de gewenste (door u gekozen) product(en).

Let op: voor veiligheidsredenen trekken wij altijd 0.5 cm (5 mm) af van de breedte. Daarnaast worden de producten altijd geheel op maat gemaakt en kan bij productie de hoogte 1 tot 3 mm afwijken door de manier van snijden/produceren, bij jaloezieen is dit in de hoogte 10 tot 50mm in verband met de lamelbreedte.

Offerte accoderen

U ontvangt na het inmeten een offerte met de opgemeten maten voor de door u aangegeven (gewenste) producten.

Let op: controleer de offerte geheel op juistheid. U bent zelf verantwoordelijk voor controle van het aantal producten, type stof, stof kleur, opties etc. Eventuele fouten kunnen niet worden vergoed.

temp
temp

Meetadvies

Onze meetservice geeft advies met betrekking tot het meten van de juiste maten. Hierop geven wij garantie. Wij geven geen montageadvies. De meetservice is enkel bedoeld & verantwoordelijk voor het inmeten van de juiste maten in combinatie met de gewenste (door u gekozen) product(en).

Let op: Onze inmeters zijn opgeleid om juist meetadvies te geven (geen montageadvies). U bent als klant zelf verantwoordelijk om in te schatten hoe er gemonteerd moet worden en of dit mogelijk is voor uw situatie.

Garantie

Op de inmeetwerkzaamheden geven wij 100% garantie met in acht neming van de onderstaande verschillen. De maten kunnen altijd afwijken door de volgende redenen:

Let op: voor veiligheidsredenen trekken wij altijd 0.5 cm (5 mm) af van de breedte. Daarnaast worden de producten altijd geheel op maat gemaakt en kan bij productie de lengte 1 tot 3 mm afwijken door de manier van snijden/produceren, bij jaloezieen is dit in de hoogte 10 tot 50mm in verband met de lamelbreedte. Daarnaast gelden onze algemene voorwaarden op levering van producten.

Meldingsperiode

Mochten er afwijkingen zijn (product te klein of te groot) meld dit dan binnen 7 dagen na de levering van de raamdecoratie. Wacht dus niet te lang met de montage.

Lichtinval

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de hoeveelheid licht die langs uw producten komt. Wanneer u een verduisterend product besteld houdt dit in dat u een verduisterende stof krijgt. Er is dus een mogelijkheid dat er licht via de zijkanten, achterkant, onderkant en bovenkant komt.

temp

Filters
Sort
display

 

Meetafspraak aan huis