Nieuw = Nu ook gordijnen & inbetweens (combineer & profiteer)
FAQ & advies    020-2613415    Actie = Tot 30% korting
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Nederlands Product

temp

Nederlands

De meeste producten (89%) komen tegenwoordig uit China. Dit is u hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan. Onze producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Dit heeft diverse voordelen:

  1. Steun aan onze eigen economie
  2. Een 100% controle en directe bijsturing op kwaliteit
  3. Snelheid levering: maatwerk producten binnen 5-10 werkdagen in huis
  4. Doorlopende en snelle implementatie van feedback en wensen van onze klanten

Verano

Wij verkopen rolgordijnen van het A-Merk Verano ®. Mooie kwalitatieve rolgordijnen. Het merk Verano staat bekend voor haar degelijkheid en kwaliteit. Een Nederlands bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring.

Naast rolgordijnen verkopen wij ook Lamellen, Plisses, Jaloezieen en Vouwgordijnen.

temp
temp

Kwaliteit

Op al onze producten zit 2 jaar garantie en hebben een CE-markering. Met de CE-markering tonen we aan dat producten aan de wettelijke eisen voldoen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ieder product wordt geleverd met een uitgebreide Nederlandse handleiding.

Onze producten ondscheiden zich door gebruikersgemak, kwalitatieve stoffen, hoogwaardige materialen, mooi design & uitstraling. Lees hier meer over kwaliteit.

Beoordeling

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 cijfer. Dit is een gemiddelde van alle categorieen: kwaliteit product, gemak van bestellen, eenvoud installeren en de bezorging.

Bekijk alle reviews van onze klanten hier.

temp
temp

Onze beloftes

Koop met een gerust hart bij Rolgordijnenexpert.nl. Met meer dan 250.000 klanten in de benelux hebben wij het vak leren kennen en leveren wij dan uitsluitend kwaliteitproducten.

Bekijk hier onze beloftes aan u als klant.

Filters
Sort
display

 

Meetafspraak aan huis